Masterclass: Groen, creatief en stressvrij opvoeden met auteur Kari van der Heide

Als je kinderen hebt, wil je niets liever dan dat ze opgroeien tot (zelf)bewuste mensen. Dat ze aardig zijn voor elkaar en voor de planeet, maar hoe leer je ze dat op een lichte en leuke manier, zonder dat je ze de last van de wereld op hun kleine schoudertjes legt? Schrijfster Kari van der Heide kan je daarbij helpen. Zij schreef het boek De groene mama waarmee ze laat zien dat duurzaam leven en opvoeden leuk is en geeft speciaal voor hetkanWEL op 30 november om 20.00 uur een Masterclass.

De Masterclass groen, leuk en stressvrij opvoeden 

In de Masterclass Groen, Creatief en Stressvrij opvoeden geeft Kari van der Heide hele praktische en inspirerende adviezen hoe je de aarde minder kunt belasten en klimaatverandering tegen kunt gaan.

7 stappen in groen ouderschap

Ze doet dit aan de hand van 7 stappen in groen ouderschap en neemt je mee op het groene pad van ‘jouw’ kind. Per stap legt Kari uit wat het betekent en geeft ze praktische tips. Aan bod komt bijvoorbeeld, hoe je je samen met je kind kunt verwonderen over de schoonheid van de natuur. Wat je samen kunt ondernemen en hoe je als ouder het goede voorbeeld geeft en je kind inspireert om dat te volgen.

Kari richt zich in deze Masterclass niet alleen op hele kleine kinderen, maar ook op de aansluiting met oudere kinderen.

De mogelijkheid om vragen te stellen 

Na het bespreken van de 7 stappen is er tijd om vragen te stellen. Na afloop ontvang je een link van de Masterclass. Zo kun je altijd nog een keer terugkijken. En kun je niet op maandag 30 november, dan kun je er ook voor kiezen om de Masterclass in de replay op een ander tijdstip te bekijken. Vragen kun je dan altijd nog stellen via de mail.

Details 

Datum: 30 november 2020
Tijdstip: 20.00 uur
Prijs: 9,90 euro
Alle deelnemers ontvangen een kortingsbon van 5 euro voor het boek De Groene Mama.

Wie is Kari van der Heide 

Kari van der Heide is samen met haar vrouw mama van twee meisjes, Isaya van 5 en Alela van 2. Samen vormen ze een echt roze meisjeshuis dat toch groen is. Op haar blog (columnsbykari.com) en Instagram (@karivdheide) inspireert zij elke dag om (nog) groener te leven. In oktober 2020 kwam haar boek De groene mama uit.
Via deze link kun je je inschrijven.
Deze Masterclass kwam tot stand in samenwerking met uitgeverij Becht. 

Over de schrijver