GroenPresent.nl: omdat cadeaus en gifts ook duurzaam kunnen zijn

(Advertorial) Bekijk nu de spetterende December Aanbiedingen van GroenPresent.nl

Iedereen kent het wel, binnenkort heeft u een verjaardag of een gelegenheid dat u een presentje nodig heeft. Altijd is weer de vraag, waar vind ik dat originele cadeau en waar kan ik dit gemakkelijk bestellen. Dan bent u bij GroenPresent aan het juiste adres. Wij leveren duurzame en ‘groene’ cadeaus en gifts. Met duurzaam bedoelen wij niet alleen goed voor het milieu, maar wij kijken bijvoorbeeld ook naar het bedrijf dat de producten produceert. Kortom wij leveren ‘groene’ en duurzame cadeaus

Gebruikt vrachtwagenzeil met Italiaans design
Zo is GroenPresent leverancier in Nederland van het Italiaanse merk Somstig. Dit bedrijf maakt allerlei producten van gebruikte vrachtwagenzeilen, bijvoorbeeld: sporttassen, portemonnees, schoudertassen, hoesjes voor mobiele telefoons en brillenhoesjes. Alle producten worden geheel handmatig geproduceerd. Het is een arbeidsintensief proces, maar dan ontstaat er wel een uniek product met hoogwaardig Italiaans design. Het grote voordeel van deze producten is de lange levensduur, vrachtwagenzeil is natuurlijk erg stevig.

Image1Groeiend succes
GroenPresent levert ook diverse producten met bloemzaden. Dit zijn bijvoorbeeld kleine gifts met klavertje-4, vergeet-me-niet of zonnebloemen. Het geven van dit soort cadeaus is niet alleen erg origineel, vaak heeft de bloem zelf ook een boodschap. Iedereen kent het klavert-4 dat staat voor geluk en natuurlijk de vergeet-me-niet plantjes.

De mensen kunnen zelf deze plantjes zaaien. Hierdoor worden mensen zich bewust van het milieu en dat we hier voorzichtig mee om moeten gaan.

Image2Kerst
Binnenkort is het kerst, de gelegenheid om familie of vrienden te verassen met een leuk kerst geschenk. Sinds kort hebben wij een aantal leuke producten in ons assortiment voor kerst. Zo hebben we een kweekpotje om een eigen kerstboom te kweken. Erg leuk om cadeau te geven. Ook hebben wij diverse gifts met de planten vergeet-me-niet of brandende liefde, zeer geschikt om met kerst te gebruiken.

December Aanbiedingen
Wij hebben diverse geschikte cadeaus voor de December maand. Maar omdat deze maand vaak al duur genoeg is, kunt u bij ons profiteren van diverse December Aanbiedingen. U vindt hoge kortingen op gifts, keramische potten, klompopeners en vogelhuisjes. Bekijk de aanbiedingen op onze site en profiteer nu!

Voor informatie kunt u altijd bellen of mailen ([email protected]) naar onze klantenservice, hier zal een van onze medewerkers u vriendelijk te woord staan

Over de schrijver