GroenPresent.nl, omdat cadeaus en gifts ook duurzaam kunnen zijn

Iedereen kent het wel, binnenkort heeft u een verjaardag of een gelegenheid dat u een presentje nodig heeft. Altijd is weer de vraag, waar vind ik dat originele cadeau en waar kan ik dit gemakkelijk bestellen. Dan bent u bij GroenPresent aan het juiste adres. Wij leveren duurzame en ‘groene’ cadeaus en gifts. Met duurzaam bedoelen wij niet alleen goed voor het milieu, maar wij kijken bijvoorbeeld ook naar het bedrijf dat de producten produceert. Kortom wij leveren ‘groene’ en duurzame cadeaus

GroenPresent kijkt verder dan het product alleen

Als wij ons assortiment vergroten met nieuwe producten dan kijken wij niet alleen naar het product. De achtergrond van het product is misschien nog wel belangrijker, wie maakt het product, welk bedrijf zit er achter en wat is het idee achter de producten. Dit is gemakkelijk uit te leggen aan de hand van een aantal voorbeelden.

Gebruikt vrachtwagenzeil met Italiaans design

Zo is GroenPresent leverancier in Nederland van het Italiaanse merk Somstig. Dit bedrijf maakt
allerlei producten van gebruikte vrachtwagenzeilen, bijvoorbeeld: sporttassen, portemonnees,
schoudertassen, hoesjes voor mobiele telefoons en brillenhoesjes. Alle producten worden geheel handmatig geproduceerd. Het is een arbeidsintensief proces, maar dan ontstaat er wel een uniek product met hoogwaardig Italiaans design. Het grote voordeel van deze producten is de lange levensduur, vrachtwagenzeil is natuurlijk erg stevig.

Groeiend succes

GroenPresent groeiend succesGroenPresent levert ook diverse producten met bloemzaden. Dit zijn bijvoorbeeld kleine gifts met klavertje-4, vergeet-me-niet of zonnebloemen. Het geven van dit soort cadeaus is niet alleen erg origineel, vaak heeft de bloem zelf ook een boodschap. Iedereen kent het klavert-4 dat staat voor geluk en natuurlijk de vergeet-me-niet plantjes.

De mensen kunnen zelf deze plantjes zaaien. Hierdoor worden mensen zich bewust van het milieu en dat we hier voorzichtig mee om moeten gaan.

Klompen als vogelhuisje

Klompen als vogelhuisjeDe oer Hollandse klomp als vogelhuisje aan de boom, het is mogelijk. Bij de productie van draagklompen wordt ongeveer 10% afgekeurd door een noest of kwaliteit van het hout. Deze klompen worden dan verwerkt tot vogelhuisje of andere dierenhuisjes. Ze worden bewerkt met lijnzaadolie, dit zorgt voor bijzondere kleurencombinaties en het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Een kleine greep uit het assortiment van GroenPresent. Als jonge onderneming zijn wij continue bezig met het verbeteren van het assortiment. Wij verkopen niet alleen producten, wij bieden onze klanten de beste oplossing voor een cadeau of gift voor welke situatie dan ook. Voor meer informatie hopen wij u te verwelkomen op onze website.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020