Grootste zonnepark van Nederland open voor publieke deelname

Foto: SolarGreenPoint
Foto: SolarGreenPoint
Crowdfundingsite Oneplanetcrowd heeft een interessante primeur. Pal langs de snelweg A4 in de gemeente Haarlemmermeer, komt het grootste zonnepark van Nederland. De eilanden, 3 hectare, 600 meter lang, met in totaal straks 8000 zonnepanelen, worden in 3 fases gerealiseerd door Solar Green Point. Als de eerste 200 panelen succesvol gecrowdfund worden gaat Solar Green Point van start.
Op het dak van de Haagse Caballero Fabriek bouwde Solar Green Point eerder succesvol een collectief zonnepark van 1.000 zonnepanelen. Nu is het tijd om nog meer collectieve zonne-energie op te wekken, ditmaal op een prominente plek langs de snelweg.

Crowdfunding voor eerste 200 solarcertificaten voor zonnepark

De eerste tranche van 200 solarcertificaten wordt nu gecrowdfund via Oneplanetcrowd. Wil jij de energieopbrengst van deze zonnepanelen ontvangen? Of wil je namens een organisatie profiteren van de fiscale voordelen? Je kunt hier deelnemen.

Fiscaal voordeel voor bedrijven

Voor de zakelijke deelnemers zijn de solarcertificaten op het Solar Green Point a4 park zeer aantrekkelijk, vanwege verschillende fiscale aftrekposten waarover je hier meer leest.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020