Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel

Handboek Luchtkasteel

In de aanloop van het verschijnen van haar boek Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel vroeg Ode auteur Barbara Tammes een serie van 10 blogs te schrijven.

In Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel wordt de lezer meegnomen langs de 25 kamers in het kasteel, elk met een andere functie: een suite voor schaamte, een kamer voor geluk, een traanzaal voor verdriet.
Elke kamer biedt de lezer keuzes, en roept vragen op als waar heb ik werkelijk verdriet om, waar ben ik trots op en wat zou ik anders willen.

Het bouwen van je Luchtkasteel biedt je zo een fantasierijke, creatieve manier om je gedachten vorm te geven, het is architectuur voor je gedachten.
Van de 25 kamers in het kasteel beschrijft Barbara er 10 in haar blog op Ode, elke week een.

Barbara Tammes (1966) werkt sinds haar 19e als copywriter in de reclame. Haar werk is bekroond met alle grote prijzen die er te winnen zijn, zoals een Gouden Leeuw in Cannes. Sinds ze voor zichzelf is begonnen, houdt ze zich bezig met concepten voor ‘groene’ ondernemingen, en met het bedenken van concepten voor andere media.
In haar Pipowagen heeft zij het Handboek voor het bouwen van je eigen Luchtkasteel geschreven en getekend.

Meer lezen?
* Barbara’s eerste blog: mentale hygiene.
* Barbara’s tweede blog: de Traanzaal.
* Het Handboek op Facebook
* Uitgeverij Kosmos

Volg Ode ook op Twitter of Facebook, via de digitale nieuwsbrief, of neem een proefabonnement op Ode voor slechts €3,33 per maand

Over de schrijver