ECOZZ: handig en stijlvol alternatief voor plastic tas

(Advertorial) Betaal je nog elke keer bij de kassa voor lelijke plastic wegwerptasjes met reclame erop? Dat is niet meer nodig met de luxe opvouwbare shoppers van ECOZZ.
.
ECOZZ tassen worden gemaakt van gerecycled PET flesjes onder eerlijke omstandigheden. Zo weet je dat er geen mensen (lees: ook kinderen) zijn uitgebuit tijdens het productieproces.
De tassen zijn opvouwbaar tot een klein pakketje waardoor je ze makkelijk overal mee naar toe kan nemen. In je handtas, fietstas of auto…
De ECOZZ tasjes zijn de crème de la crème onder eco shoppers. Ze hebben prachtige kleurrijke en opvallende designs, ritssluiting om je spullen te beschermen en ze zijn super sterk. Elke tas is namelijk doorgestikt op de zoom en heeft hierdoor een draagkracht van 20 kilo. De inhoud van 1 tas is gelijk aan die van 4 wegwerp plastic tasjes.
De ECOZZ tasjes zijn daarnaast ook wasbaar met de hand, dit is mogelijk door de sublimatie prints erop. Dit is milieuvriendelijker door een unieke printmethode die de afbeeldingen haarscherp maakt en zorgt dat ze nooit vervagen.
Deze eco tassen gaan jaren mee en je kunt kiezen uit meer dan 50 aantrekkelijke designs. De ECOZZ tassen zijn ook bijzonder comfortabel om te dragen door de brede hengsels.
Met behulp van ECOZZ heb je altijd draagtassen bij je. Weg met wegwerp plastic tasjes!

Over de schrijver