Handige app houdt rekeningen en garanties bij van al je apparaten

Foto: Myhomeservices
Foto: Myhomeservices

Een gemiddeld gezin heeft 92 apparaten, 92 rekeningen, 92 handleidingen en 92 garantiebewijzen. Daarnaast hebben we nog eens 8 abonnementen waar gemiddeld 108 rekeningen en 8 contracten bij horen. Sinds 2007 is het aantal apparaten van 51 naar 92 gestegen en dit aantal zal de komende 5 jaar verdubbelen. Het kost hierdoor steeds meer moeite om rekeningen op te halen, te controleren en op te bergen. Voorheen werden ze naar je toegestuurd, nu moet je ze zelf gaan ophalen door in te loggen op internet. Hoe zou het zijn als dit alles overzichtelijk en automatisch wordt bijgehouden door slechts één app?
Een onafhankelijke App voor een compleet overzicht
MyHomeServices ontwikkelde deze app, de onafhankelijke EzSave (Easy Save). Hiermee heb je inzicht in je rekeningen zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. De app brengt alle documenten bij elkaar onder één knop. Dat is duurzamer, want het scheelt een hoop papierwerk, en je kunt zo gemakkelijker je apparaten laten repareren of recyclen. Daarnaast krijg je een seintje wanneer een abonnement verlengd moet worden of wanneer de garantie van een apparaat verloopt.
De app bergt een groot aantal rekeningen van leveranciers automatisch op. Bij aankoop van een nieuw product wordt via de winkelier de app van de consument direct bijgewerkt. Dat scheelt veel papierwerk. Daarnaast kan je zelf ook documenten bijvoegen door er een foto van te maken. Door je contracten te vergelijken, kun je zelfs tot wel 20% op je abonnement besparen. Voor een gezin betekent dit gemiddeld 200 euro in een jaar.
De App heeft ook een ‘repair’ functionaliteit: deze geeft altijd de dichtstbijzijnde reparatieshop aan voor het apparaat dat stuk is; zo hoef je niet ver te zoeken of lang te rijden om een kapot apparaat te laten maken.
Vanaf 12 euro kun je al gebruik maken van deze EzSave App, een speciale aanbieding voor iedereen via crowdfunding de app helpt mogelijk te maken. Het actietarief is geldig t/m 2 juni.

Lees ook:
Rankabrand app vertelt je direct welke merken het meest duurzaam zijn

Over de schrijver

1 gedachte over “Handige app houdt rekeningen en garanties bij van al je apparaten”

  1. Maak je geen zorgen, als je ergens een abonnement hebt, zorgt het bedrijf er wel voor dat je een rekening krijgt.
    De app is er alleen voor I-phone, ook al een (financiele) reden om dit te negeren. En gebruiksaanwijzingen? Die sla je zelf op op een SD-kaartje. Weer een compleet overbodig bericht van HKW.

Reacties zijn gesloten.