Henk & Ingrid zijn net zo grappig als Loesje

Henk Ingrid
Bron: Henkeningrid.org

“Nuance… Dat is toch die blonde van Lingo?” “Al 35 jaar in de bijstand en nog nooit een bedankje”.

Iedereen kent de Loesje-posters, spitsvondige, prikkelende en grappige oneliners, die zorgen voor een glimlach op straat. Maar Henk & Ingrid, de mensen voor wie Geert Wilders het allemaal doet, blijken ook humor te hebben. Op de website henkeningrid.org komen ze uitgebreid aan het woord.
En dat is lachen. Dat vindt hetkanWel niet alleen, ook de koning van de anecdote, Max Christern, bekend van Ode en NRC, tweette “Ik ben een grote Loesje-fan, maar Henk & Ingrid blijken ook heel spitsvondig te zijn. Erg leuk.”

Ook al hebben Henk & Ingrid naar eigen zeggen “een brede desinteresse”, op de site kun je zien dat ze overal een mening over hebben. Nog twee leuke uitspraken maar bekijk de rest vooral zelf. Welke is jouw favoriet?

“130 km/uur is leuker dan cultuur.”
“Kut past eigenlijk overal voor.”

Lees ook:

Top 7 grappige tweets over VVD-voorstel om het KNMI af te schaffen

Top 7 grappige tweets over de invoering van de vleestaks

Top 7 grappige tweets over het briefje van Bleker aan Mauro

Over de schrijver

1 reactie op “Henk & Ingrid zijn net zo grappig als Loesje”

  1. die Geert brengt steeds weer leven in de dorre politiek and soms lachen ze hem honend uit, maar de waarheid is ze volgen hem knarsentandend met grote bewondering, omdat het niet anders kan.
    En ze proberen het spel te spelen met deze Geert, maar helaas steeds verliezen ze weer, omdat ze
    echte macho figuren zijn die niets durfen dan alleen maar lachen en praten. Spoedig komt de dag van de waarheid en de burgers rekenen met hen af, omdat ze weten bedrogen te zijn en dan lachen ze niet meer zo hard, want het wordt gevaarlijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.