Het is makkelijker dan ooit om echt rijk te worden

2
Flickr.com (Tax Credits)

Als je 1% kado kunt doen, ben je pas echt rijk. Dat vindt de 1% Club. Wetenschappelijk is bewezen dat delen rijk maakt. De 1%CLUB spoort in ‘De week van de Nieuwe Rijken’ Nederlanders aan om zich rijk te delen. Één week lang: tussen 7 en 14 december wordt er actie gevoerd om zoveel mogelijk projecten op haar crowdfund-website gefinancierd te krijgen.
1% is natuurlijk maar een richtlijn. De organisatie wil uitstralen dat je met 1% van je tijd, kennis óf geld je echt een verschil kunt maken. Je staat via de website in direct contact met de mensen waar jouw hulp of slimme idee heengaat. Je hulp hoeft niet naar een ontwikkelingsland te gaan, je kunt ook je eigen omgeving helpen. Een Amsterdamse basketbalclub organiseerde een rommelmarkt waarbij kinderen hun speelgoed aan elkaar verkopen.
Ter promotie van de Week van de Nieuwe Rijken werd ‘de kleinste commercial’ ooit gemaakt. Het is een reclamefilmpje dat zich afspeelt op slechts 1% van je scherm. Daarin roept de oprichtster, Anna Chojnacka en bekende Nederlanders je op om jouw 1% in te leggen in een project.
Bron: 1%club.nl, kleinstecommercialooit1%club.nl
Lees ook
Goed geschenk: geef een ZZP’er kado
De 5 groenste spaarrekeningen en deposito’s
Geld verdienen met zonne-energie? Lees ons vernieuwde Dossier Zonnepanelen

Over de schrijver