Eindelijk! Het perfecte cadeau voor Sinterklaas en kerst

Elk jaar opnieuw begint eind november de zoektocht naar de perfecte Sinterklaas – en Kerst cadeaus. Je wilt natuurlijk niet met prullen aankomen, dus het eisenpakket is groot. Het cadeau moet duurzaam zijn, praktisch, gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden, niet te duur en vooral gewenst. Maar als je iemand vraagt wat hij graag wil hebben, is het antwoord? Niets. Wat moet je daar nou mee? Nou precies NIKS.

We hebben alles al

We gaven al vaker tips voor duurzame december cadeaus, zoals een Growkit voor oesterzwammen, een beker waar je koffie to go in kunt halen, cosmetica zonder verpakking, of netjes voor groente en fruit in de supermarkt. Hele leuke cadeaus, maar op een gegeven moment ben je ook daarin voorzien. Eigenlijk kunnen we maar een ding concluderen: hebben we alles al.

Vaarwel cadeaustress

En wat geef je aan iemand die eerder te veel dan te weinig spullen heeft? Greenpeace vond een briljante oplossing om een einde te maken aan onze jaarlijkse cadeaustress: zeven mooi vormgegeven doosjes met NIKS. Je kunt dus nog kiezen ook.

Een symbolisch cadeau

Het doosje met NIKS is een symbolisch cadeau, of een donatie, hoe je het wilt noemen. Een doosje kost tussen de 15 en 50 euro. Je kunt kiezen voor een envelop, die gemakkelijk op te sturen is, of een doosje dat leuk onder de kerstboom staat. Met de opbrengst van de doosjes zet Greenpeace zich in voor het herstel van een duurzaam evenwicht tussen mens en milieu.
Perfect Cadeau

Zoek niet verder

Zoek dus niet verder naar een cadeau, maar bestel NIKS gewoon online of in een van de winkels die de doosjes verkopen. Vele (bekende) Nederlanders gingen je voor.

 

Over de schrijver

2 gedachten over “Eindelijk! Het perfecte cadeau voor Sinterklaas en kerst”

  1. Pingback: Ideaal voor minimalisten: deze winkel verkoopt geen spullen

  2. ha, ha. briljant. hoe de groene rakkers je zak leeg proberen te trekken.
    en dat niet alleen, maar in groen karton verpakt natuurlijk. of zou er nog een stukje plastic bijhoren?
    L

Reacties zijn gesloten.