hetkanKort: bel met God

Altijd al eens een keer met God willen bellen? Dat kan nu, want hij is met zijn tijd meegegaan. Of liever gezegd, de kunstenaar die al eerder een postbus opende voor al uw brieven, heeft nu ook een mobiel nummer beschikbaar gesteld: 06 442 449 01. Om zo te zorgen dat God altijd en overal bereikbaar is. Hij en enkele dichters spraken de welkomstboodschap op de voicemail in. En natuurlijk hoopt hij dat mensen een berichtje achterlaten, ‘als moderne vorm van bidden’.

Over de schrijver

16 reacties op “hetkanKort: bel met God”

  1. Dit is een politiek-correcte site . Dat betekent dat het GEEN eerlijke ,correcte site is. Men is per definitie op- de hand van de Islam en de moslims. Of het exteremisten zijn of niet, altijd ligt de fout bij DE Nederlanders of anders wel bij DE Amerikanen of DE Joden .Maar nooit bij de moslims, ook al plegen ze moorden en meer van dat fraais. Het is een soort van masochisme denk ik.

  2. Christenen uitlachen of kleineren is politiek-correct . Dan ben je goed bezig. Maar wee als je de Islam op dezelfde wijze bejegend , dan ben je aan het discrimineren en wat dies meer zij .
    Ik vindt dat uitermate hypocriet ! En laf.

  3. Waar blijven de moslims over dit onderwerp ??
    Die hebben meestal een heel , grote bek ! Normaal zou ik hier "mond" gezegd hebben . Maar als je alle agressieviteit van de moslims op de wereld ziet , dan denk ik dat "bek"gerechtvaardigd is !

  4. Aha , "frissewind" is de menining toegedaan dat Allah NIET de enige, ware , almachtige God is , want deze laatste is volgens hem ("frissewind" dus) "van hoger hand" dan Allah . Ik kan het hier alleen maar mee eens zijn! High five, "fissewind" !!!
    "Frissewind"maakt hier m.i. ook een grap over Allah , hij ("frissewind"dus weer) behoort derhalve niet tot de door mij bedoelde lafbekken.

Reacties zijn uitgeschakeld.