hetkanNews: groene seksspeeltjes populairder dan ooit in de VS

Recycle je sex speeltje
Recycle je sex speeltje

Amerikanen zijn zeer milieubewust als het om sex gaat. Ze blijken massaal over te schakelen op bio-dildo’s en eco-glijmiddel. Tot vier keer meer bioglijmiddel werd er verkocht. Ook glazen dildo’s, roestvrije silicoonvibrators en zweepjes van gerecycleerde binnenbanden vliegen de deur uit. Zelfs je seksspeeltje weggooien wordt ecologisch verantwoord. Stuur het speeltje op naar ‘recycleyoursextoy.com’ en het wordt geregeld.

bron: hln.be

Over de schrijver

17 reacties op “hetkanNews: groene seksspeeltjes populairder dan ooit in de VS”

    1. Slaat inderdaat totaal nergens op! Laten ze maar eens wat zuiniger met de energie omspringen en de vervuiling rijst de pan uit. Verbaast me dat daar nog sneeuw kan vallen maar de sex heeft al het lootje gelegd zo te horen. Dat eco gtedoe geeft wel een mooi vertekend beeld en zijn de hersenen ook al aangetast zodat ze denken dat ze zo ego-minded zijn? Mij krijgen ze niet op het verkeerde been.

  1. Ik word groen als ik dit lees; weet Amerika niet meer wat sex is? Vrouwen die droog staan en niet op temperatuur kunnen komen? Glijmiddel moeten gebruiken? Als dat zo is dan is een dildo een nood-oplossing. Ik ben 70 en mijn vrouw 67 en het kan voor haar niet vaak genoeg en heeft alleen een potente kerel nodig. Niks recycling en alles geven en nemen wat er te halen valt.

  2. das nie zuinig hoor 1op 5 of bedoelde 1 op 50 veel bioglijmiddel nodig maar als het kan van uit de biobrandstof tank .als de hummer er ma nie op uit glijd

Reacties zijn uitgeschakeld.