hetkanNews: Nederlander ontkracht ‘klimaatbewijs’ van Al Gore

Al Gore Is Zijn Symbool Verloren
Al Gore Is Zijn Symbool Verloren

De nagenoeg sneeuwloze Afrikaanse berg Kilimanjaro is ten onrechte het symbool van de ‘door de mens veroorzaakte’ klimaatverandering. Niet de mens, maar de natuur is verantwoordelijk voor de smeltende sneeuw, zo blijkt uit Nederlands onderzoek. Volgens Al Gore verdwijnt de sneeuw door de menselijke uitstoot van broeikasgassen. De Nederlandse wetenschapper Jaap Sinninghe Damsté vertelt een ander verhaal in het toonaangevende tijdschrift Nature.
Een natuurlijk proces van grote klimaatschommelingen blijkt de ware oorzaak te zijn, meldt de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek NWO donderdag.

Over de schrijver

68 gedachten over “hetkanNews: Nederlander ontkracht ‘klimaatbewijs’ van Al Gore”

 1. Het eerts wat jullie moeten doen is elkaar respecteren en elite wordt het niet stilaan tijd dat jullie nu de waarheid verkondigen? Want alles jullie het niet doen dan gaan wij de boodschap brengen en die komt dan keihard over. Kijk jullie raken echt niet je positie kwijt maar is het niet handiger om gezamelijk de mensheid voor te bereiden op een vruchtbare toekomst met de aliens?

  Annunaki NWO

 2. Er is een oplossing. Een oplossing die ik kan bieden. Stel een aantal vragen en daarin mogen jullie antwoorden. 1 Wat of wie zijn Annunaki's, wie zijn de reptilians? Oke nu klimaat verandering. Onze planeet warmt op maar hebben jullie bij stil gestaan dat reptilians alleen kunnen leven met een warme wereld? Annunaki's trouwens ook. Praat geen onzin van buitenaardse machten want jullie weten totaal niet waarover jullie praten.

  NWO-Annunaki/Atlantis

  1. Aliens zijn juist (wij dus) om de mensheid te helpen maar worden tegengewerkt door de elite die hun eigen machtpositie zien afbrokkelen. Dat is wat er gaande is. Als de gehele mensheid nu aansluit bij de NWO (NWOA) is het zoveel eenvoudiger. Wereld regering met een munt en een taal en ook een bewustwordingspolitiek wat de aarde betreft. Het is duidelijk dat men behoefte heeft aan een eerlijk en transparant beleid omtrent het climaat. Ik kan u nu verzekeren dat de ellende door uw eigen elite en politieke leiders zijn veroorzaakt. Maar ook dat de wereld in een voor avond staat voor de grote chaos. Maar mensen, jullie hebben elkaar nodig. Elite en het gewone volk kunnen niet zonder elkaar.

   NWO-Annunaki/Atlantis

 3. Kom op fam. Rothschild, Rockenfeller, von der Atlantis, Gore, Obama, von Habsburg, Kennedy en etc,. ect. Jullie mogen gerust de wereld leiden met ons samen maar laat ons dan het veld werk doen en wij zorgen ervoor dat de mensheid uitgroeit tot een superras en dat de aarde nog vele eeuwen bewoonbaar blijf. Sterker, wij gaan ook andere planeten geschikt maken voor bewoning. Oke mensen nu jullie. Ophouden met kibbebissen en sla jullie handen ineen en maak van de aarde een vredig en mooi planeet waar ook de dieren kunnen leven en respecteer elkaar en werk samen aan een beheersbare klimaat. De waarheid moet nu gezegd worden en laten we de aarde opbouwen waarvoor het eigenlijk bedoeld is. Een thuis voor mens en dier en een paradijs in het heelal. Nu hebben jullie de kans benut deze. Zo niet dan zullen wij (Aliens, annunaki, reptilians in mindere mate, de aarde laten beerven aan anderen die wel bereid zijn om iets moois te maken van de aarde.) ingrijpen en laat het niet zover komen.

  NWO-Annunaki/Atlantis

 4. Uiteindelijk komt ook de klimaatdiscussie uit op één probleem: de ongeremde, exponentiële groei van het aantal mensen op onze planeet. Groei die slechts door het creëren van duurzame welvaart kan worden afgeremd. Uiteindelijk kunnen we daar allemaal slechts baat bij hebben.

  Dat kan, maar uitsluitend met grootschalige inzet van wind- en zonne-energie en grootschalige productie van zoet water uit zeewater in de kustgebieden van steppen en woestijnen, precies dáár waar de bevolking explosief toeneemt.

  Ontkenning, passiviteit en apathie zullen leiden tot grootschalige oorlogen om voedsel, drinkwater en de laatste fossiele energiebronnen; nú in aktie komen voor internationale samenwerking biedt kansen voor bedrijven en individuen om voor iedereen een leefbare wereld in te richten. Ziewww.solarcity2050.com

 5. Kenmerkend voor de klimaatsceptici is dat zij graag kleine variaties in het algemeen geaccepteerde en wetenschappelijk vastgestelde grote geheel van de klimaatverandering aangrijpen om daarmee te "bewijzen" dat door de mens veroorzaakte klimaatverandering niet zou bestaan en daarbij niet schuwen om integer onderzoek uit het verband getrokken weer te geven.

  In dit geval wordt opnieuw een wetenschappelijk onderzoek kennelijk onjuist geciteerd en de resultaten van het onderzoek daarmee feitenlijk verkracht, gezien de reactie van de betreffende wetenschapper.

  Ook als gevolg van de struisvogelpolitiek van dames en heren klimaatsceptici wordt nu véél te laat begonnen met het ontwikkelen van nieuwe energietechnieken en blijven we de gijzelaars van de oliebaronnen, steenkolenboeren en kernenergiefanaten, terwijl ècht duurzame energie in overvloed beschikbaar is (zie hiervoorwww.zonisdetoekomst.nl).

  Vooral Nederland mist weer eens de boot waar andere landen als Duitsland en Denemarken compleet nieuwe industriën opzetten en ook internationaal goed garen spinnen bij duurzame ontwikkeling.

 6. Voor wie bij de bovenstaande commentaren (kennelijk) niet de moeite hebben genomen om het artikel en de nagekomen reactie te lezen van Sinninghe Damsté, de door Elsevier kennelijk onjuist geciteerde onderzoeker, hierbij nogmaals diens commentaar:

  Reactie Sinninghe Damsté
  Sinninghe Damsté reageert tegenover elsevier.nl dat hij vindt dat klimaatsceptici aan de haal gaan met de conclusies van zijn onderzoek. Hij onderstreept de ernst van de volgens hem door de mens veroorzaakte klimaatverandering.

  ‘Ik ben het volledig eens met Al Gore eens dat een toename van de uitstoot van CO2 grote gevolgen zal gaan hebben voor de opwarming van de aarde en dat we dus actief de CO2 uitstoot moeten terugdringen. Onderzoek heeft laten zien dat in geologische tijden met een hoog CO2 gehalte (1000 ppmv of meer) de oceanen behoorlijk veel warmer geweest zijn (van 7 graden in de tropen tot >20 graden aan de polen). Ik maak me serieus zorgen over waar het met de aarde naar toe gaat.’

 7. oh my god… Ik snap niet dat er mensen nog zo erg hun kop in het zand durven steken. Of Al Gore nu fouten maakt of niet doet er niet toe. Feit is dat we inderdaad naar volledig propere energie moeten en deze maatschappij beter moeten maken. IK snap niet waar zogezegde tegenstanders excuses blijven zoeken om hun rotte gedrag (want daar komt het op neer, als men de planeet zonder respect leegrooft en bevuilt) goed te praten.
  Misschien zijn deze mensen ook heel blind als ze rond zich heen kijken? Ook heel opvallend is dat 1 Nederlander die kritiek uit op Al Gore, een artikel krijgt. Wil dat dan zeggen dat duizenden andere wetenschappers zomaar nonsens vertellen? Ook is het niet logisch dat deze Al Gore campagne een campagne zou zijn om dure windmolens te kunnen verkopen; Het grote geld is nog altijd met petroleum te winnen, en guess what, dat vervuilt dan ook nog eens lekker ook! Ik snap niet wat deze mensen bezielt die zich stellen TEGEN een propere energie en verantwoord omspringen met onze middelen en ressources. Waar is de logica en gezond verstand? Dus jullie tegenstanders hebben liever smerige energie dan propere? Ik zie ook veel argumenten terugkomen van tegenstanders hier , die Al Gore in zijn film al ontkracht had. Denk dat die tegenstanders dus gewoon naäpen wat ze gehoord hebben en nooit de film van Al Gore bekeken hebben. Er zijn natuurlijke schommelingen van de planeet, maar wat wij nu meemaken is in de verste verte niet meer natuurlijk. En CO2 levels zijn niet gekomen door de natuur maar door ons;.. Word eens wakker, want het begint erg vervelend te worden dat mensen hun fouten blijven goedpraten. Misschien verdienen ze niet beter dan dat ze tenonder gaan aan hun eigen domheid en koppigheid… Maar misschien gaan ze dan nog steeds iets hebben van ‘ah we konden er toch niets aan doen’.

Reacties zijn gesloten.