Wat vind jij van het idee van een hetkanWEL-academie?

Bij hetkanWEL willen we zoveel mogelijk mensen inspireren tot een groener, eerlijker en leuker leven. Dat doen we natuurlijk met ons dagelijks blog, dat jaarlijks door bijna 2 miljoen unieke bezoekers gelezen wordt, maar dat willen we ook op andere manieren doen. Zo ligt ons boek vanaf 30 oktober in de winkels (We zijn zo trots! Meer informatie over voorbestellen volgt snel, dus houd het in de gaten). En we zijn deze zomer begonnen met een eerste masterclass, gegeven door zero waste expert Emily-Jane Townley. Het was een probeersel, maar het smaakte absoluut naar meer. In 2021 willen we daarom van start gaan met de hetkanWEL-academie.

hetkanWEL-academie

Hierin willen we op regelmatige basis (online) masterclasses en workshops organiseren. Daarvoor nodigen we allerlei experts uit om je van alles bij te brengen over thema’s als zero waste, vegan eten, (moes)tuinieren, duurzame mode, groene energie en tiny houses, om er maar een paar te noemen.
We willen ook kijken naar de corona-proof mogelijkheden van duurzame (bedrijfs)uitjes, zoals strandjutten of je eigen onkruid-thee oogsten. En tot slot willen we hier een plek creëren waar lezers onderling tips, advies en ervaringen kunnen uitwisselen.

Master onderzoek

Natuurlijk willen we bij het smeden van al deze plannen ook graag jullie mening horen en meenemen. Daarom heeft Georgina Jones een enquête samengesteld. Georgina is bezig met haar MBA in International Hospitality Management aan de Hotelschool The Hague. Voor haar eindscriptie doet ze in samenwerking met hetkanWEL onderzoek naar de mogelijkheden van een hetkanWEL-academie om zo nog meer mensen te inspireren tot een duurzame lifestyle.

Georgina is opgegroeid in Zwitserland, bezit een Brits passpoort en is een echte Hollander op de fiets! Ze spreekt vloeiend Duits, Engels én Nederlands. Verder heeft ze een passie voor duurzaamheid en is ze nieuwsgierig naar alle onderwerpen die hiermee te maken hebben. Met onderstaande vragenlijst wil ze informatie verzamelen over de interesse naar cursussen over duurzaamheid. De vragenlijst is anoniem en zal alleen voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je haar mailen: georgina.jones@mba.hotelschool.nl Of je kan natuurijk contact met ons opnemen: info@hetkanwel.nl We willen je alvast hele erg bedanken voor het invullen van de 20 vragen.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Over de schrijver

5 gedachten over “Wat vind jij van het idee van een hetkanWEL-academie?”

  1. Ik hoop,dat jullie veel mensen gaan inspireren. Het valt me op,dat ik nog nooit iets gelezen heb over een stapje terug moeten doen met milieu-vriendelijk leven. Gewoon,omdat de gezondheid dat niet meer toestaat. Maar misschien zijn er niet veel bejaarde milieu-gekkies

Reacties zijn gesloten.