Laatste kans: stem op hetkanWEL voor Website van het Jaar

Heugelijk nieuws: hetkanWEL is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie duurzaamheid. En daar zijn we natuurlijk super trots op! Sinds de oprichting in 2005 schrijven we dagelijks blogs over alles wat het leven groener, eerlijker en leuker maakt, met maar één doel voor ogen: laten zien dat het wél kan. Je kan nog stemmen tot 23 oktober. 

‘Be the change you wish to see in the world’
– Mahatma Ghandi

“We hebben als individu meer macht dan we denken. Door ons eigen consumentengedrag te veranderen, kunnen we de wereld echt in beweging zetten”, zegt Wyke Potjer, sinds 2017 content-manager bij hetkanWEL. “Kijk maar naar het veganisme. Toen ik in 1990 vegetariër werd, kreeg ik vragen als: ‘wat eet je dan?’ Maar toen ik ruim een jaar geleden vegan werd, stelde niemand daar vragen over. De schappen in de supermarkt liggen vol vleesvervangers en plantaardige melk begint aardig ingeburgerd te raken in de grote steden.”

Serieus bezig met duurzaamheid

Sjoske Cornelissen is sinds 2015 als journalist en social-mediaspecialist betrokken bij hetkanWEL. “De afgelopen jaren heb ik het aantal volgers op onze social-mediakanalen enorm zien groeien. Steeds meer mensen houden zich serieus bezig met duurzaamheid, dat is heel tof om te zien. We delen dagelijks tips die voor iedereen makkelijk toepasbaar zijn. Op die manier kunnen we samen werken aan een betere wereld.”

Een tegenhanger voor negatief nieuws

“Er gebeurt zo veel moois op de wereld. Soms vergeet je dat, omdat je vooral het negatieve nieuws hoort en ziet.” Volgens Asceline Groot is het heel belangrijk dat we blijven geloven dat een duurzame samenleving mogelijk is en daar heb je inspirerende voorbeelden voor nodig. “HetkanWEL schrijft over wat er goed gaat. We portretteren mensen die bijzondere dingen doen. We vertellen over bedrijven, landen en steden die duurzame keuzes maken en over communities die de regels veranderen. Daarmee hopen we onze lezers te inspireren en te laten zien dat het anders kan. Groener, eerlijker en leuker.”

Stem op ons

Met een klein en bevlogen team werken we er hard aan om jou iedere dag te informeren en inspireren. Dat zorgt maandelijks voor 150.000 unieke bezoekers, waar we heel erg blij mee zijn. Het zou de kroon op ons werk zijn en de kers op de taart als we ook daadwerkelijk gekozen zouden worden tot Website van het Jaar in de categorie duurzaamheid.

Website van het Jaar 2019

Daarom voor één keer heel ongegeneerd promotie voor onze eigen website, met de vraag of jij op ons zou willen stemmen.

Je kan hier stemmen

Vergeet niet om je stem via de mail nog een keer te bevestigen. En nu we toch bezig zijn: volg je ons al op social media? We plaatsen dagelijks inspirerende blogs via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Heel erg bedankt!

De Kers Op De Taart Stem Nu Op Hetkanwel 3

Over de schrijver