Hoe stoppen we de jaarlijkse tsunami van 500.000 plastic flesjes in Nederland?

Foto: Krnwtr
Foto: Krnwtr

8 Mei is Vonk voor het eerst in Utrecht! Onder het genot van een heerlijk glaasje kraanwater hebben ze het met KRNWTR over wat we nog meer kunnen doen om de plastic water flesjes te bannen en helemaal over te gaan op water uit de kraan.
Over Vonk
Vonk is een maandelijkse avond vol gezelligheid en inspiratie over duurzaamheid. Samen met anderen denk je na over duurzame initiatieven en bedrijfsconcepten.
Over KRNWTR
Dagelijks gooien we in Nederland 500.000 plastic flesjes weg. Een groot gedeelte hiervan zijn plastic bronwaterflesjes. Daar wil KRNWTR, het eerste merk voor kraanwater, iets aan doen. Want kraanwater is gezond, lekker en veel beter voor het milieu dan bronwater, dat verpakt en vervoerd moet worden.
482402 541357129250605 1560333074 N
In Nederland hebben we één van de beste kraanwaters van de wereld. Het is een echt streekproduct, maar heeft last van een goedkoop imago. Door er een merk van te maken zetten 2 vrienden kraanwater terug op de kaart.
Meedenken?
Ga naar het Facebook evenement en meld je aan!

Over de schrijver

5 gedachten over “Hoe stoppen we de jaarlijkse tsunami van 500.000 plastic flesjes in Nederland?”

  1. Horeca totaal overbodig. Mijn ouders namen zelf hun natje en droogje mee. In de kroeg kun je leren roken (en kanker krijgen).

Reacties zijn gesloten.