“Homo’s oorzaak dat dode vogels uit de lucht vallen”

Foto: youtube

Een Amerikaanse ‘profetes’ geeft een opmerkelijke verklaring voor de dode vogels die onlangs o.a. in Arkansas (VS) dood uit de lucht vielen: het is allemaal de schuld van homo’s. De dode vogels zijn een gevolg van het wijzigen van de “Don’t Ask, Don’t Tell” wet. Deze regelde dat Amerikanen in het leger niet over hun homoseksualiteit mochten vertellen, maar dat het leger ook niks mocht vragen. Volgens de nieuwe wet kunnen homo’s nu openlijk voor hun geaardheid uit komen in het leger. Dat is tegen “bijbelse principes”, en God, in zijn ondoorgrondelijke wijsheid, laat ons dat weten door vogels dood uit de lucht te laten vallen.

De profetes redeneert zo:

“Volgens bijbelse principes, is een huwelijk iets tussen man en vrouw. Als we zeggen ‘wat gebeurt er als een land een besluit neemt dat tegen Gods principes ingaat?’. Nou, wat vaak gebeurt is dat de natuur tegen ons begint te spreken”.

Kijk zelf naar de volledige (en ondoorgrondelijke) redenatie van de profetes, passend genoeg gekleed in een paarse tijgerprint luipaardprint (dank Roshana):

Een van de reaguurders bij de video heeft overigens een andere verklaring voor de dode vogels:

“‘Don’t Ask, Don’t Tell’ vermoorde die vogels niet… haar kleding deed het. Het is allemaal een complot van Tinky-Winky.”

Bron: nerve.com

Over de schrijver

35 reacties op ““Homo’s oorzaak dat dode vogels uit de lucht vallen””

  1. Roshana en Theo hebben gelijk. Laten we de werkelijk slechte dingen aanvallen en
    onze vrijheid verdedigen in plaats met ons bezig te houden met deze prietpraat. De duivelse Islam is veel gevaarlijker. Als die weg is , wordt de hele wereld een stuk leuker , mooier en eerlijker.
    Lees de Koran dan ken je de ellende die je moet bestrijden !

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020