Iedereen kan financieel profiteren van zonnepark in Breda

Locatie Zonnewijde Breda
Locatie Zonnewijde Breda
(Advertorial) – In Breda gebeurt iets bijzonders. Inwoners zijn daar op een geschikt terrein aan de slag gegaan met het opwekken van zonne-energie: De ZonneWIJde.

Bij het Rithmeesterpark langs de snelweg A16 komen 6.970 zonnepanelen te liggen op ongeveer twee hecatre grond. Naar verwachting produceren deze zonnepanelen samen voldoende stroom om ruim 450 huishoudens jaarlijk van stroom te voorzien.

Zonnepark in Breda: rendement via zonnedelen

Het bijzondere aan dit zonneveld is dat iedereen er van mee kan profiteren. Ook als je niet in in Breda woont, kun je mee investeren in deze ZonneWIJde door één of meer zogenaamde zonnedelen te kopen. Hiermee profiteer je direct van de door jou op de ZonneWIJde opgewekte duurzame-energie. Net zoals bij een zonnepaneel op je eigen dak beweegt het rendement van je Zonnedeel mee met de stroomprijs en de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. Bij de huidige stroomprijzen is het rendement naar verwachting gemiddeld 4,0 %,maar dit kan oplopen tot 6,0% per jaar.

Zonnewijde Breda
Zonnewijde Breda
Je kunt al meedoen vanaf €25,-. Voor €450,- heb je een heel zonnepaneel. Zo kun je dus toch profiteren van het rendement van zonne-energie, ook zonder geschikt dak, en ook als je niet in Breda woont. De looptijd van het project is 20 jaar, daarna krijg je jouw inleg weer terug.

In dit memorandum over de zonnewijde kun je alle informatie voor investeerders lezen.

Wil je ook profiteren van het zonnepark in Breda? Je hebt nog 14 dagen om te investeren.

Over de schrijver

1 gedachte over “Iedereen kan financieel profiteren van zonnepark in Breda”

  1. Pingback: Iedereen kan financieel profiteren van zonnepark in Breda | Zonnepanelen Wiki | Nieuws | Informatie | Testen | Keuringen

Reacties zijn gesloten.