IKEA gaat zonnepanelen verkopen

Ikea Gaat Zonnepanelen Verkopen. Foto:  Håkan Dahlström
Ikea Gaat Zonnepanelen Verkopen. Foto: Håkan Dahlström
IKEA gaat vanaf 28 oktober zonnepanelen verkopen in Nederland.

Vorig jaar startte IKEA met de verkoop van zonnepanelen in zijn Britse winkels. Maandag kondigde de meubelgigant aan dat ze het aanbod gingen uitbreiden naar andere landen, waaronder Nederland.

IKEA werkt samen met de Hanenergy Solar Group en zal complete pakketten aan gaan bieden, inclusief installatie en garantie.

Zzd_Zomer_2_75X63(advertentie) Zon Zoekt Dak levert zonnepanelen zonder zorgen
Al meer dan 900 mensen doen mee met de inkoopactie voor zonnepanelen van Natuur & Milieu, Zon Zoekt Dak. Profiteer van scherp geprijsde zonnepanelen van goede kwaliteit, geïnstalleerd door een gecontroleerde, betrouwbare installateur.

“We weten dat onze klanten energie willen besparen en duurzamer thuis willen leven, maar we geloven dat ze niet meer tijd en geld zouden hoeven te spenderen. Daarom zijn wij erop gebrand om duurzaamheid zowel betaalbaar als aantrekkelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen,” aldus IKEA CEO Peter Agnefjäll.

Maandag kondigde IKEA verder aan om vanaf 2020 ook alle plastic producten van gerecycleerd en / of hernieuwbaar materiaal te maken. Alle producten — van een afwasborstel tot een stoel — zullen dan bestaan uit hergebruikt afvalplastic of andere materialen, zoals houtafval.

Bron: IKEA, gevonden via Tweakers

Lees ook
[adrotate group=”2″]

Over de schrijver