Millennials kiezen voor bedrijven met een positieve impact

Impact Start Up Fest 640Moderne klanten waarderen bedrijven die de wereld mooier maken, in plaats van viezer en oneerlijker. Bij het Startup Fest Europe: Impact Startup Fest op 26 mei in Den Haag kun je de mensen achter zulke bedrijven ontmoeten. En mooier nog, je kunt ook jouw ondernemersidee met een positieve impact pitchen voor een internationaal publiek van startups, investeerders, trendwatchers en ontwikkelaars.
Gemiddeld 43% van de wereldburgers koopt het liefst een product van een bedrijf dat positief bijdraagt aan de gemeenschap, maar voor de nieuwste generatie consumenten, de zogenaamde millennials, is dit al 56%. Deze nieuwe lichting consumenten is in Amerika de grootste in de geschiedenis, zelfs groter dan de naoorlogse babyboomers. Veel ondernemers van deze generatie starten ook zelf een bedrijf dat positief bijdraagt aan de wereld. De gemeente Den Haag brengt deze sociale ondernemers nu bij elkaar tijdens Impact Startup Fest Den Haag. Om elkaar te inspireren en te leren kennen.
Heb jij ook een startup met een positieve impact of wil je er één beginnen? Schrijf je dan snel in voor dit evenement en pitch jouw idee.

26 mei: Impact Startup Fest Den Haag

Als gaststad voor het Impact Startup Fest is Den Haag dé plek voor iedereen in Europa die betrokken is bij innovatieve startups en de financiering daarvan. Als internationale stad van vrede en recht profileert de hofstad zich hiermee als een hotspot voor startups en scale-ups die zich richten op innovatieve oplossingen voor de wereldwijde uitdagingen op het gebied van veiligheid, recht, water, voedsel en duurzaamheid.
Er worden meer dan 40 kennissessies gehouden, thema-workshops gegeven en demonstraties getoond. Voor startups is een speciale pitch-area ingericht en komen ontwikkelaars, studenten, hackers, bedrijven en trendwatchers samen om elkaar te inspireren.

Over de schrijver