In buurt van Bonsai-boom je telefoon opladen

5163027404 F488D1C825 B
Flickr.com (Anachristina_)

Het is een van de eerste crowdfundprojecten die inspeelt op de nieuwe technologie om telefoons draadloos op te laden: de Electree+. Het hippe design lijkt op dat van een Bonsai-boompje, bevat 27 mini zonnepanelen waarmee binnen vier uur je smartphone opgeladen is. Die hoef je er alleen maar naast te leggen.

(Advertentie)
Goed voor je huid én je portemonnee: natuurcosmetica van Nonique.
Tenminste, als je telefoon een NFC-chip heeft. Op dit moment hebben twee van de nieuwere smartphones deze ingebouwd: de Nexus 4 en de Lumia 920. Voor de nieuwe Iphone zul je een Qi-wireless hoesje moeten kopen voordat hij opgeladen kan worden met de duurzame energie van de Bonsai-boom.
Natuurlijk kun je iedere telefoon gewoon aansluiten op de USB-ingang van het zonnepanelen boompje. En zo kun je je telefoon toch heel energiezuinig opladen met zelf opgevangen zonne-energie. De Bonsai-boom heeft ook een aantal leuke functionaliteiten: je kunt bijvoorbeeld met je telefoon inchecken op de boom of wanneer je bij de boom bent automatisch een muziekje laten afspelen.
Bron: bright.nl
Lees ook
4 manieren waarop je geld kunt verdienen met wind
Zo verdien je geld met je eigen groene stroom
Goed voor je huid én portemonnee: natuurlijke verzorgingsproducten zonder gifstoffen

Over de schrijver

7 reacties op “In buurt van Bonsai-boom je telefoon opladen”

  1. Ach ik wil best meer toelichting geven, ik kopieer met gemak delen van wat ik wil aangeven.
    Dit staat er nu dus 3 keer. Dat komt omdat je reakties op deze site niet kunt wijzigen. Als de computer dan in de stress gaat…..

  2. Ach ik wil best meer toelichting geven, ik kopieer met gemak delen van wat ik wil aangeven. Maar daar houden anderen weer niet van. Het is bovendien extra werk, extra leesvoer en als men niet wil, dan klikt men toch niet. Degenen die behoefte hebben aan extra info klikken wel en houden hun klep.
    Argumenten? Ach die zijn er nog veel meer. Bv de kreet "Poundfoolish & pennywise". En het artikel geeft weer haarfijn aan waaraan de doorsnee Hollander denkt bij energie. En dat is toch ook leuk?

  3. Ach ik wil best meer toelichting geven, ik kopieer met gemak delen van wat ik wil aangeven. Maar daar houden anderen weer niet van. Het is bovendien extra werk, extra leesvoer en als men niet wil, dan klikt men toch niet. Degenen die behoefte hebben aan extra info klikken wel en houden hun klep.

  4. Misschien kun je jouw mening iets uitgebreider toelichten in plaats van alleen een link als argument te gebruiken. Het nodigt zo niet uit tot klikken eerlijk gezegd.

Reacties zijn uitgeschakeld.