Inschrijving ASN Bank Wereldprijs verlengd tot 2 juli

ASN Bank Wereldprijs 2014Duurzame projecten en bedrijven krijgen meer tijd om zich in te schrijven voor de ASN Bank Wereldprijs. De deadline is verlengd tot woensdag 2 juli, 23:59 uur. Dit meldt Voor de Wereld van Morgen, de online community van de ASN Bank.

“In korte tijd kwamen er al veel mooie, innovatie projecten binnen om mee te dingen naar de felbegeerde prijzen van 10.000 euro. Maar we denken dat er nog veel meer goede projecten zijn die de prijs kunnen winnen. We willen ook de projecteigenaars van die projecten de kans geven om zich aan te melden,” aldus Voor de Wereld van Morgen.

De ASN Bank Wereldprijs is een jaarlijkse competitie die al sinds 2009 georganiseerd wordt. Honderden duurzame projecten en bedrijven hebben ondertussen meegedaan. Projecten kunnen zich inschrijven op vier thema’s, mamelijk eerlijke handel, duurzame energie, vrede & veiligheid en de strijd tegen kinderarbeid. Voor elk van de vier thema’s is een prijs beschikbaar van €10.000.

Klik hier voor meer informatie over de ASN Bank Wereldprijs

Heb je zelf een duurzaam project of bedrijf? Schrijf je hier in

Over de schrijver

1 reactie op “Inschrijving ASN Bank Wereldprijs verlengd tot 2 juli”

  1. Pingback: Inschrijving ASN Bank Wereldprijs verlengd tot 2 juli | Nieuwe Aarde

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020