Inspiratie voor een groene stad in 4800 seconden

5850122 B286D45994 Z
Foto: Alakyt, Flickr

Inspirerende initiatieven, kort en krachtig gepitcht en afgewisseld met een drankje.  Dat is de opzet van de PechaKucha Night “Groen en de stad” op 6 oktober in Tivoli. Van guerilla gardening tot bewust uitgaan; duurzaamheid leeft. Ontdek de groene ideeën en initiatieven die broeien in de stad en ontmoet creatieve denkers en doeners tijdens een avondje uit!

Na het succes van vorig jaar organiseren GreenWish,Voor de Wereld van Morgen (ASN Bank) en PechaKucha Night Utrecht weer een duurzame PechaKucha Night. Met frisse sprekers, een goede locatie en een enthousiaste samenwerking belooft het een leuke en dynamische avond te worden. Gastheer van deze PechaKucha Night is Engbert Breuker, voorzitter van Social Venture Network en bekend van o.a. Stand up Inspiration. De gastsprekers worden enkele dagen van te voren bekendgemaakt.

PechaKucha?

3867815284 A90A97A345
Foto: Michael Cavén, Flickr

PechaKucha is een uit Japan afkomstig concept om creatief, to-the-point en visueel te presenteren. Het verovert de wereld via de hippe, arty steden Tokyo en Londen en is nu voor de derde keer te beleven in Utrecht. In de Spiegelzaal in Tivoli krijgen 12 personen ieder de tijd om 20 slides (afbeeldingen) te vertonen en twintig seconden per slide te pitchen. 20 x 20 x 12 dus. Met tussendoor ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

Win 2 vrijkaarten voor de PechaKucha Night in Utrecht

Praktisch

  • Datum: 6 oktober 2011
  • Tijd: Inloop 19.30, start 20.20
  • Locatie: Spiegelzaal van Tivoli, Utrecht,  Oudegracht 245 in Utrecht
  • Entree: 5 euro

Reserveren: Wordt aanbevolen, de PechaKucha Night wordt goedbezocht! Reserveren kan via de website van Tivoli, kaarten worden ook aan de deur verkocht.

Over de schrijver