Kewlox: Een kast met onbegrensde mogelijkheden

Bilderbeek Kast
Bilderbeek Kast
(Advertorial) Een kast die je zelf kan samenstellen: op maat, in de kleuren, met de deuren en de materialen die jij wil. Dat is een Kewloxkast. Ze staan prachtig in keuken, slaapkamers of woonkamers. Maar ook op scholen, in kantoren, hobbyruimtes en praktijken doen ze het goed door hun robuuste materialen, kleurige uitstraling, hun stevige opbouw en makkelijke montage. Daarnaast hebben we tientallen andere meubels: bureaus, tafels, Kewlights en veel meer.

Onze meubels gaan een leven lang mee. De basis staat en is uit te breiden, op te delen, kleiner te maken, aan te passen aan jouw smaak van dat moment. Het systeem is zo gebouwd dat je de kast of meubel makkelijk kan aanpassen aan jouw wensen. Ben je de kleuren beu of heb je je huis een andere uitstraling gegeven? Bestel simpelweg nieuwe deurtjes in de kleur die op dat moment bij jouw huis of ruimte past.

Kewlox Kast
Kewlox Kast

Kies basic, kleur, met print of design

Er is zoveel mogelijk. Van de voordelige basis uitvoering tot een kast met printdeuren. Nog specialer? Bestel dan een kast waarvan het plaatmateriaal door Piet Hein Eek is samengesteld. Prachtige kasten, natuurlijk met een merk, volledig gemonteerd geleverd. De plaatmaterialen bepalen de kast die voordelig of als Piet Hein Eek uitvoering altijd dezelfde duurzaamheid hebben.

Kijk bij een fan

Met onze Calkewlator kan je zelf, online, je kast maken en bestellen. Voor inspiratie kan je terecht in ons online fotoalbum, in onze showrooms in Nieuwegein en Amsterdam (waar we je natuurlijk ook graag helpen bij het samenstellen van een nieuwe kast) of bij een van de duizenden showrooms in het land. Heel veel Kewloxfans vinden het leuk als jij even bij hun komt kijken hoe een Kewloxkast er uit ziet: bij hun thuis of in het bedrijf. Ze geven je ook gelijk een kortingsbon mee als je bij ze op bezoek gaat.
Het bijgaande filmpje laat je zien hoe je je interieur eenvoudig kunt ‘updaten’ met Kewlox. Het filmpje is ontwikkeld door een echte Kewloxfan!

Naast de Calkewlator bieden we je graag de mogelijkheid om een Kewloxmeubel te kopen dat bij een eerdere gebruiker om wat voor reden dan ook even niet meer van pas komt. We bieden in onze online outlet deze kasten tegen een goede prijs aan, want een Kewlox kan een leven lang mee!

Ecovriendelijk

Wij voelen ons als meubelleverancier betrokken bij het milieu en een duurzame productie van onze kasten en meubels. Daarom ontwikkelen we ons continu en zoeken we steeds weer naar manieren om de processen te verbeteren en producten op de meeste ecovriendelijke manier te maken. Een Kewloxkast is 100% recyclebaar tot aan het perspex-materiaal aan toe. Het hout is PEFC- en FSC-gecertificeerd en in de fabriek hebben we een bijna tot nul gereduceerde ecologische voetafdruk, bijvoorbeeld door afvalhout van de productie te gebruiken als brandstof voor de verwarming van het fabriekscomplex.

Over de schrijver

2 gedachten over “Kewlox: Een kast met onbegrensde mogelijkheden”

  1. kewlox kast 100% reclyclebaar? ik heb hem ook hoor, maar gebruik van plastic vind ik echt niet duurzaam ook al kan je het tegenwoordig gescheiden inleveren.

    nooit weggooien dus, je mooie kast. veel plezier ermee!

Reacties zijn gesloten.