Kinderen vergaren 1 miljoen likes om puppy te krijgen

Foto: Tony Harrison, Flickr

Je zult maar graag een puppy willen en een vader die docent digitale media en letteren is met als specialisatie ‘viraliteit’. De kinderen van Ryan Cordell wilden graag een hond. De wetenschapper had er niet veel zin in en zei tegen zijn kinderen dat ze een puppy mochten als ze 1 miljoen ‘likes’ op Facebook zouden krijgen. Dat lukt ze nooit, moet hij gedacht hebben.
Cordells dochters zetten een Facebook-pagina op met de titel Twogirlsandapuppy. Die werd binnen zeven uur een miljoen keer geliked. Vader Cordell hield zich aan zijn belofte en gisteren hebben ze in het plaatselijke asiel een puppy uitgekozen.
Cordell weet veel van viraliteit, maar zegt in The Atlantic wel verbaasd te zijn over de enorme snelheid waarmee zijn dochters 1 miljoen likes hebben verzameld. Hij gaat binnenkort onderzoek doen op basis van de data van de puppy-actie van zijn dochters.
Bron: 360, het beste uit de internationale pers.

Koop 360 in de kiosk, de app store of neem een voordelig kennismakingsabonnement (8 nummers voor 15 euro). Volg 360 ook op Twitter of Facebook.
Meer van 360
De andere kant van de Arabische lente
Paardentherapie helpt tieners van seksverslaving af
Luister virtuoze musici bij TED

Over de schrijver