Krijgt Nederland als eerste de Bug Mac?

Bron: website Snack Cuisine

Nederland is een echt snackland. Jaarlijks nuttigen we met z’n allen miljarden snacks, van bitterballen tot saucijzenbroodjes. Maar voor fijnproevers die van puur en eerlijk eten houden is het aanbod beperkt. Snack Cuisine, een nieuwe speler op de markt van gemaksproducten, brengt hier verandering in. Niet met kalfs- of rundvleeskroketten, maar met zes nieuwe, eerlijke snacks volgens culinaire receptuur. Bijvoorbeeld de bladerdeegsnack, die onder andere voor 35% uit gekonfijte eendenbout bestaat. Of de risottokroket, met 25% Hollandse garnalen, 20% verse venkel, 20% risotto en huisgemaakte bouillon.

“Onze producten bevatten geen kleur-, smaak- en geurstoffen, want de ingrediënten alleen zorgen voor de volle smaak. Van buiten lijkt het een gewone snack. Maar we garanderen echte culinaire combinaties,” vertelt Huson, die zijn sporen verdiend heeft bij Kats (La Rive) en Den Blijker (Zeezout). “En je ziet daadwerkelijk wat erin zit. Geen fijngemalen onherkenbare roze, bruine, of grijze substanties.”

Vragen wij ons bij hetkanWel af: zorgt Snack Cuisine dat de Bug Mac er echt gaat komen?

Lees ook:
Vervangt de Bug Mac de Big Mac?
Ex-directieleden Mc Donalds beginnen gezonde fastfood keten
Zo eet je gezond en lekker

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020