Kunstgrasinspiratie voor particulieren

(Gesponsorde partnerbijdrage) Het gebruik van kunstgras is de laatste jaren enorm toegenomen onder particulieren. Maar het valt ons op dat het overgrote deel van de particulieren kunstgras laat aanleggen in de tuin. Terwijl de mogelijkheden eindeloos zijn. Vandaar dit artikel. Laat je inspireren!

Kunstgras balkon

Laten we eerlijk wezen: het overgrote deel van de balkons is niet echt stijlvol ingericht. Zeker niet bij de mannen van Nederland waar we vaak grijze stenen als ondergrond tegen komen. Niet echt uitnodigend om eens lekker buiten te genieten. Met kunstgras breng je hier echt verandering in. Door kunstgras als ondergrond aan te leggen word je balkon meteen zoveel sfeervoller. En de planten die je vervolgens erbij zet komen veel beter uit de verf.

Kunstgras in het interieur

Je kunt ook kunstgras gebruiken om je interieur op te fleuren. Heb je al wel eens gedacht aan kunstgras onder de eettafel? Het geeft veel meer sfeer en een speels karakter aan je interieur.

Voor kinderen kun je nog veel verder gaan. Heb je een kind dat van voetbal houdt of graag actief wil spelen in zijn slaapkamer? Door onder andere gebruik te maken van kunstgras kun je de slaapkamer van je kind omtoveren in een waar speelparadijs. Ook als de ruimte beperkt is. Kijk eens naar onderstaande slaapkamer om inspiratie op te doen.

Kunstgras Binnen. Foto: Imactoy.com
Foto: Imactoy.com

 

Kies voor lood- en cadmiumvrij kunstgras

Bestaat er dan zoiets als kunstgras dat lood en cadmium bevat hoor ik je denken? Jazeker! Door de toegenomen vraag zijn veel Chinese fabrikanten kunstgras gaan fabriceren waarbij ze gebruik maken van lood en cadmium. Dit zorgt er namelijk voor de er sneller geproduceerd kan worden.

Wil jij graag eerlijk kunstgras? Kies dan voor kunstgras dat vrij is van deze stoffen en ook nog eens ISO 9001 goedgekeurd is.

Samenvattend

De mogelijkheden met kunstgras zijn eindeloos. Hopelijk hebben we jou met dit artikel kunnen inspireren om meer met kunstgras te gaan doen. Let wel op dat je kiest voor kunstgras waarvan de vezels geproduceerd zijn volgens de ISO 9001 en ISO 14001 kwaliteitsnormen. Je hebt dan te maken met eerlijk kunstgras.

Over de schrijver