Langlevejehuis.nl: praktisch en vrolijk idealisme

(Gesponsord partnerblog)

lang leve je huis. Foto: langelevejehuis.nl

Hang de slingers maar op.
Want je gaat beter wonen.
Duurzamer.

Hè gat, moet dat?
Nee, maar het mag wel.
En het is nog leuk ook.

Wist je dat 90% van de mensen in Nederland graag duurzamer wil wonen, maar meer dan de helft niet weet waar te beginnen. Dat blijkt uit een onderzoek dat Lang Leve Je Huis onlangs hield. Hoe zit dat met jou? Duurzaamheid en energie besparen is actueler dan ooit. En redenen genoeg om ermee aan de slag te gaan: je kunt behoorlijk wat geld besparen, je huis knapt er van op én je draagt een steentje bij aan een betere wereld.

Wat kan er bij jou thuis beter?
Maar waar begin je? Misschien door gewoon te beginnen. Doe de test op www.langlevejehuis.nl en ontdek hoe het bij jou thuis beter kan. Elke twee weken krijg je een advies dat is afgestemd op jouw woonsituatie en mogelijkheden. Of je nou huurt of koopt,  grote of kleine stappen wilt zetten. Ontdek bijvoorbeeld de 5 stappen die echt een verschil maken op je energierekening. En weet jij wat de grootste stroomverbruiker in huis is? Hoe je schoon en toch duurzaam kunt wassen? Wat dé reden is om vandaag nog al jouw gloeilampen door spaarlampen te vervangen? Op deze en andere vragen geeft de redactie van Langlevejehuis.nl antwoord.

Foto: langlevejehuis
Foto: langlevejehuis

Goedzakken
In onze blog volgen we iedereen die volgens ons goed bezig is. Inspirerende initiatieven als de goedzak, lease a jeans, het upcyclen van speelgoed en kleding en een oma die truien breit voor de hele buurt. Wij worden er vrolijk van!

Hup, aan de slag!
Duurzaam wonen is makkelijker dan je denkt. En misschien ben je al goed op weg. Ontdek jouw persoonlijke energielabel en ga vervolgens aan de slag met de duurzame tips in jouw mailbox. Je huis knapt er een stuk van op en jij ook.

Doe de test op Langlevejehuis.nl

Leuk en behapbaar
Lang Leve Je Huis maakt duurzaam wonen leuk en behapbaar. De test en bijbehorend stappenplan zijn ontwikkeld in samenwerking met Milieu Centraal, een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die informatie biedt over milieu en energie in en om huis.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020