Last minute cadeautip 1: webshop PURE!

Bron: Pure! &Amp; Fair
Bron: Pure! &Amp; Fair

Kerst staat praktisch voor de deur en dat betekent dat, als je stressvrij de feestdagen wilt ingaan, het handig is dat je alle cadeautjes al in huis hebt. Voor degene die zich nog niet in de stress-vrije zone bevinden, hebben wij een last-minute kerstcadeau-tip: haal je cadeautjes bij PURE!.
Het is te hopen dat de post een beetje meewerkt, want bij de fairtrade webshop PURE! ben je absoluut aan het goede adres. Ze hebben de leukste cadeautjes, voor elk wat wils. Of je nu iets zoekt voor een jong kind, een vrouw met een tassen-fetisj of juist iemand die net verhuisd is: bij deze webwinkel vind je vast een geschikt present.
Hip & Gerecycled
Een beetje prijzig zijn de geschenken misschien wel, maar ze zijn uniek én handgemaakt! PURE! verkoopt namelijk hippe en gerecyclede producten van kleinschalige projecten uit ontwikkelingsladen als Cambodja, Peru en Nepal. Op deze manier worden jonge vrouwen een kans gegeven om voor zichzelf, haar gezin en familie te zorgen.
Tegen armoede
Door de aankoop van een product bij PURE! kan er een belangrijke bijdrage geleverd worden aan het bestrijden van armoede in de wereld. Want dankzij de opbrengsten van de verkoop worden bijvoorbeeld lokale duurzame initiatieven in Peru, Nepal en op Bali gesteund.
Weg stress
Zo wordt het shoppen voor een kerstcadeau wel héél gemakkelijk: jouw moeder nieuwe oorbellen, terwijl je een vrouw aan de andere kant van de wereld helpt. En wie weet, als je vandaag jouw cadeau besteld, heb je het nog voor de Kerst in huis! Weg stress.
Lees ook
Vegetarisch koken met kliekjes uit de koelkast
Deze vetverbranders helpen je de feestdagen door
Zo maak je zelf afwasmiddel

1 gedachte over “Last minute cadeautip 1: webshop PURE!”

Reacties zijn gesloten.