Last minute cadeautip 4: een doe-cadeau!

Bron: Brianjmatis - Flickr.comOeps. De winkels zijn dicht. Het is Kerstavond. Het is nu écht te laat om een Kerstcadeau in huis te halen. Gelukkig zijn er nog legio andere mogelijkheden, zodat je toch vriend of familie kunt verrassen deze Kerst. Uiteindelijk gaat het ook niet om hoeveel je uitgeeft, maar de gedachte die achter een geschenk zit. En dus heeft hetkanWel.nl een last minute cadeautip: geef een doe-cadeau.

Verzin het zelf!

Sinds jaar en dag zijn doe-cadeaus erg in trek bij mijn vriendinnen en mij. Zo kreeg ik al een middagje koe-knuffelen en chocolade fonduen in het donker. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Het enige dat je nodig hebt, is een beetje creativiteit en internet om te zoeken wat er allemaal mogelijk is. Daar heb jij geen winkel voor nodig.

Maak het af!

Als je een doe-cadeau geeft, zorg dan wel dat je het hele plaatje afmaakt. Dus grijp die knutselspullen uit de kast, sluit de printer aan en maak een waardebon waar je u tegen zegt. Met een doe-cadeau geef je niet alleen een creatief en origineel cadeau, je geeft ook een herinnering. Mooier wordt deze Kerst niet.
Fijne Kerstdagen!
Lees ook
Last minute cadeautip 3: een culinair cadeau
Appels (bijna) net zo effectief als cholestrolremmers, minder bijwerkingen
Motorola gaat revolutionaire ‘lego-telefoon’ Phonebloks ontwikkelen

1 gedachte over “Last minute cadeautip 4: een doe-cadeau!”

  1. Pingback: Groene cadeaus voor mannen en vaders

Reacties zijn gesloten.