Lekker luieren was nog nooit zo makkelijk met de Cacoon

Rondhangen in de bomen met de Cacoon. Foto: Inhabitat
Rondhangen in de bomen met de Cacoon.
Foto: Inhabitat

Dit is de cocoon, een klein compact en stijlvol tentje. Het tentje is zeer licht en kan gemakkelijk uitelkaar gehaald worden. Hij is dan ook ideaal om mee te nemen naar het strand, het bos of op vakantie. Gewoon lekker ergens rondhangen voor een paar uur was nog nooit zo makkelijk.

Het echtpaar Nick en Sarah MacDonald maakten al jaren zeilen voor zeilboten. Het was tijdens een trip naar Mexico dat het idee voor de Cacoon naar boven kwam. Ze spotten tijdens een wandeling een groep wevervogels die hun hangende nestjes aan het bouwen waren. Dit was de inspiratie voor Cacoon. Door de techniek van zeilen maken te combineren met het maken van meubelen ontstond de Cacoon.

De stof die gebruikt wordt in het design is zowel antischimmel, waterdicht en UV beschermd.  De stof is een combinatie tussen katoen en polyester waardoor het zacht aanvoelt. Er zijn twee typen Cacoon beschikbaar, een kleine en een grote. De kleine versie is voor één volwassene of twee a drie kinderen. In de grote versie kunnen gemakkelijk twee volwassenen

De Cacoon is beschikbaar in het groen of het wit. Hij is wel een beetje aan de prijzige kant, voor een grote tent betaal je zo’n 500 dollar. Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen hier het aanbod bekijken.

Bron: Inhabitat Hang-in-out

Lees ook
De duurzaamste strandtenten van Nederland
[adrotate group=”2″]
Omdenken: de winkel waar je nooit meer bij te lang bij de kassa hoeft te wachten

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020