Mail & win: een exclusieve lunch in Puur-E

Popup RestaurantHet fenomeen pop up restaurant is bij culinaire liefhebbers al langer bekend. Het gaat om tijdelijke eetgelegenheden in een privé huis, voormalige fabriek of bij een festival. Voor ambitieuze koks zijn de restaurants een aantrekkelijke manier om te experimenteren zonder failliet te gaan.

Onze huiskok, Christian Weij, is nu ook zijn eigen pop up restaurant begonnen: ‘Puur-E’ in Ede, het hart van de Nederlandse food valley. Voor zijn gerechten werkt hij bijna uitsluitend met biologische, lokale producten uit de omgeving van Ede. De inspiratie voor zijn meergangen lunches en diners haalt hij uit de Hollandse keuken, maar ook landschap, kunst, internet en design vormen bronnen voor culinaire ideeën. Hoe dat smaakt? Dat kun je zelf ontdekken op 23 april wanneer Puur-E voor het eerst zijn deuren opent, op een nog geheime locatie in Ede.

hetkanWel mag 4 van de 20 exclusieve plaatsen aanbieden aan haar bezoekers. Een smakelijke, culinaire ervaring is gegarandeerd en als aandenken krijg je een boekje met de recepten van de zes gangen lunch mee naar huis.

Meld je nu snel aan, want de inschrijvingen gaan hard. Mail je naam, email en met hoeveel personen je wilt komen.

UPDATE

Deze actie is gesloten. Uit de reacties bleek hoe populair groen en gezond eten al is. De plaatsen waren snel vol. Blijf ons volgen, want er komen zeker meer kansen op duurzame lunches en diners.

Tot ziens/horens op hetkanWel.nl,

Frissewind

Over de schrijver