Masterclass: Leven zonder afval

Het begon allemaal zeven jaar geleden. Middenin de ochtendspits van een druk gezinsleven met 3 kinderen, waaronder een baby, werd de aandacht van Emily-Jane Townley ineens getrokken naar een verhaal op BBC Breakfast. De Frans-Amerikaanse Bea Jonhson was te gast in het programma. Op tafel stond een glazen pot van 1 liter. Hierin zat al haar afval van het afgelopen jaar. Emily wist meteen: dit wil ik ook! Ze verdiepte zich in zero waste, begon het blog en webshop Leven Zonder Afval en in 2020 verscheen haar gelijknamige boek: een handleiding voor een minimal waste lifestyle. Speciaal voor de lezers van hetkanWEL gaf Emily-Jane een Masterclass vol inspiratie en tips, die je nu nog kunt terugkijken.

Bestel de masterclass hier.

Tijdens de Masterclass vertelt Emily-Jane over haar eigen leven, maar neemt je mee hoe je stap voor stap je huis afvalvrij kunt maken. Allerlei onderwerpen komen aan bod, van boodschappen doen, tot voedingsmiddelen bewaren. En van zelf je cosmetica maken tot het organiseren van zero-waste kinderfeestjes. Emily-Jane laat tijdens de Masterclass zien hoe gemakkelijk het eigenlijk is om afvalvrij te leven en moedigt je aan om haar voorbeeld te volgen.

Veel kijkplezier!

Bestel de masterclass hier.

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020