Masterclass: Ontdek je eigen stijl met stylecoach Chiara Spruit

Chiara Spruit is duurzame style coach & spreker en zoekt samen met jou naar je persoonlijke stijl. Met 28 jaar aan styling ervaring wil ze dat jij blij voor je kledingkast komt te staan in kleding die bij je past. Ze is dol op omdenken, DIY, het vieren van jezelf en het koesteren van wat je hebt. Speciaal voor de lezers van hetkanWEL gaf Chiara een Masterclass waarin ze je helpt om jouw identiteit te matchen met je kledingkast.

Bestel de masterclass hier.

Wat komt aan de orde 

In de masterclass beantwoordt Chiara de volgende vragen. 
Hoe bouw je je ideale kast op, selecteer je wat je wilt houden en doe je nieuwe ontdekkingen in je eigen kast? En hoe zorg je ervoor dat je ook echt alles in je kledingkast gaat gebruiken?

Tips en Inspiratie

Ze geeft je heel veel tips hoe je jouw identiteit matcht met je kledingkast. Je maakt een stappenplan hoe je heel vernieuwend je stijl en pasvorm vast kunt stellen. En je krijgt handvatten om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt. Het fijne aan deze opzet is, dat je als deelnemer niet alleen met andere ogen naar kleding gaat kijken, maar ook direct tips krijgt, die je meteen kunt toepassen. Sterker nog: na deze masterclass wil jij het liefst zo snel mogelijk je kast in duiken om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat heb je nodig?

Voor deze Masterclass heb je alleen pen en papier nodig. Zorg dat je het bij de hand hebt. 

Bestel de masterclass hier.

Waar ken je Chiara van

Chiara hielp al meer dan 1000 vrouwen met persoonlijk stylingadvies en verscheen in verschillende media (hetkanWEL, VPRO, Volkskrant, ELLE, Jan Magazine, LINDA, Margriet, Parool, Libelle, Koffietijd, FNV etc). 
Kortom het is een masterclass vol inspiratie en nieuwe inzichten!

Foto: Rosa van Ederen

Over de schrijver