Masterclass: Wonen in een Tiny House met pionier Marjolein in het Klein

Heb je altijd al gedroomd om te wonen in een Tiny House? Of wil je wel eens bij een Tiny House binnen kijken? Tijdens de Masterclass ‘Wonen in een Tiny House’ leidt Marjolein je rond in haar eigen huis, geeft ze tips ’n tricks voor als je zelf tiny wil wonen, laat ze zien wat er in Nederland al is op het gebied van tiny houses, hoe je het beste aan een plek kan komen en hoe je kan ontspullen zodat alles ook daadwerkelijk in een tiny house past.​​​​​​​

Bestel de masterclass hier.

Wie is Marjolein Jonker 

Marjolein is Tiny House pionier en ambassadeur voor de Tiny House movement in Nederland. Het is haar missie om Nederland bekend te maken met de filosofie achter de beweging en het wonen in de duurzame kleine huisjes op meer plaatsen mogelijk te maken.

Vanaf februari 2015 is ze bezig geweest met het realiseren van haar eigen mobiele, bio-based en zelfvoorzienend Tiny House, waar ze sinds mei 2016 fulltime in woont. Op weg naar het verwezenlijken van die droom heeft ze Nederland kennis laten maken met de Tiny House movement en richtte ze stichting Tiny House Nederland op. Ook nu ze ‘Tiny’ woont blijft Marjolein haar verhaal doen in diverse media en schrijft ze over haar ervaringen in het blog ‘Marjolein in het klein’.

Geen mogelijkheid om vragen te stellen 

De Masterclass is on demand, dus de live uitzending is al geweest. Er is dus geen mogelijkheid om vragen te stellen. Mocht je toch iets met Marjolein willen overleggen en het is niet tijdens de Masterclass aan de orde gekomen, mail dan naar info@hetkanwel.nl. Dan gaan we kijken of we de vraag aan Marjolein kunnen voorleggen. 

Bestel de masterclass hier.

Over de schrijver