Masterclass: Ontdek je eigen stijl met stylecoach Chiara Spruit

Een volle kledingkast, maar nooit iets om aan te trekken? Kies je bij belangrijke gelegenheden altijd voor een veilige combinatie, of koop je iets nieuws? Is er iets veranderd in je leven, waardoor je je eigen stijl opnieuw wilt uitvinden? Style coach Chiara Spruit comes to the rescue in de online Masterclass: ‘ontdek je eigen stijl’. Samen met Chiara en andere lezers van hetkanWEL duik je in de mogelijkheden van je eigen kledingkast. En we garanderen je, die zijn eindeloos. 

[button link=”https://hetkanwel.webinargeek.com/ontdek-je-eigen-stijl” newwindow=”yes”] Schrijf je nu in de Masterclass[/button]

Wie is Chiara Spruit

Chiara Spruit is duurzame style coach & spreker. Met 28 jaar aan styling ervaring wil ze dat jij blij voor je kledingkast komt te staan in kleding die bij je past. Ze is dol op omdenken, DIY, het vieren van jezelf en het koesteren van wat je hebt. Ze hielp al meer dan 1000 vrouwen met persoonlijk stylingadvies en verscheen in verschillende media (hetkanWEL, VPRO, Volkskrant, ELLE, Jan Magazine, LINDA, Margriet, Parool, Libelle, Koffietijd, FNV etc).

De Masterclass ontdek je eigen stijl

Op 10 november was de Masterclass live te volgen, maar je kunt deze ook nu nog volgen. On demand, dus wanneer het jou uitkomt.
Tijdens de Materclass ga je samen met Chiara op zoek naar je persoonlijke stijl. Vragen die aan bod komen zijn:
1. Hoe bouw je je ideale kast op, selecteer je wat je wilt houden en doe je nieuwe ontdekkingen in je eigen kast?
2. Hoe zorg je ervoor dat je ook echt alles in je kledingkast gaat gebruiken?

Tips en Inspiratie 

Tijdens de Masterclass geeft Chiara je heel veel tips hoe je jouw identiteit matcht met je kledingkast. Je maakt een stappenplan hoe je heel vernieuwend je stijl en pasvorm vast kunt stellen. En je krijgt handvatten om thuis te gaan combineren met de kleding die je al hebt. Het fijne aan deze opzet is, dat je als deelnemer niet alleen met andere ogen naar kleding gaat kijken, maar ook direct tips krijgt, die je meteen kunt toepassen. Sterker nog: na deze masterclass wil jij het liefst zo snel mogelijk je kast in duiken om het geleerde in de praktijk te brengen.

Wat heb je nodig?

Voor deze Masterclass heb je alleen pen en papier nodig. Zorg dat je het bij de hand hebt, want met je aantekeningen kun je direct na de Masterclass aan de slag.

Praktische zaken

Datum & tijd: On demand, dus wanneer het jou uitkomt.
Kosten: 2,50 euro (i.p.v. 9,90 voor de live Masterclass)
Nu Inschrijven

HetkanWEL. het boek

Chiara is een van de bijzondere gamechangers, die we interviewden voor het boek hetkanWEL. Voor een groener, leuker en eerlijker leven. Meer weten? Lees hier alles over het boek en als je wil kun je het natuurlijk ook meteen bestellen.
Foto: Rosa van Ederen

Over de schrijver

1 reactie op “Masterclass: Ontdek je eigen stijl met stylecoach Chiara Spruit”

Reacties zijn uitgeschakeld.