“Meer Marokkanen” facebook groep heeft al 1600+ likes

Facebook Pagina Van Meer Marrokanen.
Facebook Pagina Van Meer Marrokanen.

Mensen die zich niet kunnen vinden in de Minder Marokkanen uitspraak van Wilders zijn een tegenbeweging gestart: Meer Marokkanen. De facebookpagina van de groep heeft in een ochtend al 1.400 likes verzameld.

De facebookpagina die in de nacht van woensdag 19 maart op donderdag 20 maart aangemaakt werd, stond vanochtend nog op 100 likes. Aan het eind van de ochtend was de groep al gegroeid naar meer dan 1.600 likes.

Meer Marokkanen vindt dat het niet belangrijk is waar iemand of iemands familie vandaan komt. “Iedereen heeft recht op dezelfde behandeling, onafhankelijk van afkomst.” Tegenover de negativiteit van Wilders wil deze groep een positieve actie zetten: “Wij zijn het nu beu. We vinden het tijd om hier positiviteit tegenover te zetten.”

Wat er precies gaat gebeuren is nog onduidelijk. Mogelijk dat Meer Marokkanen een feest gaat geven in Den Haag. De groep roept op om te helpen door de pagina te lijken, wat dus aardig lijkt te lukken.

De facebookpagina van Meer Marokkanen vind je hier.

Direct na de uitspraken van Wilders werden in reactie via twitter ook al selfies van Marokkanen met een Nederlands paspoort gestuurd, met de hashtag #bornhere.

Bron: Meer Marokkanen, NOS

Lees ook
[adrotate group=”1″]
Allochtonen geven meer geld aan goede doelen dan PVV-ers en SP-ers
Staat jouw duurzame project in Utrecht al op deze kaart?

Over de schrijver

3 gedachten over ““Meer Marokkanen” facebook groep heeft al 1600+ likes”

 1. Wilders heeft 't goed voor maar verwoordt het verkeerd !.niet alleen Marokanen maar alle krimineel volk moet ons land uit
  kijk eens wat dat volk allemaal kost. en dat alles gaat ten koste van onze bejaarden en verpleeghuizen kijk eens hoe Rutte ons bellastingsgeld en spaargeld verkwanseld naar Griekenland en ook Brussel en wat hij nog allemaal wil om de mensen die al heel jong zijn beginnen te werken om hun alles af te nemen zodat ook hun oude dag naar de klote gaat en dat men later van niemand meer iets kan verwachten . Of kunnen wij dan onze hand gaan ophouden in Griekenland of Marokko of waar dan ook welk land kunnen wij dan heen ?

 2. Als Wilders graag criminele mensen met een buitenlands paspoort er (voorgoed) uit wilt zetten ben ik daar niet op tegen.
  Het is alleen niet zo netjes om het op 1 groep te gooien.
  Er zullen tenslotte ook wel andere criminele nationaliteiten in NL rondlopen.

  Daarnaast ben ik wel van mening dat deze jochies er direct uitgezet mogen worden: https://www.youtube.com/watch?v=n60BZBxWHOg

 3. ik vind dat het geen kwestie mag zijn van minder of meer, gewoon een kwestie van leven en laten leven en respect voor elkaar hebben en tonen! wie ben ik om een oordeel te vormen over iemand, wie dan ook??????? ook ik vind Wilders een enge man, dat roep ik al die jaren al dat hij op het politieke toneel verschijnt, hij lijkt voor mij op een drammerig jongetje, helaas is zijn gedrag mogelijk gevaarlijk en dat zal uiteindelijk niet bij mensen uit een ander land of landen blijven, vrees ik………

Reacties zijn gesloten.