Meld je aan voor de uitreiking van de Wereldprijs

Beeld: Asn Bank Wereldprijs
Beeld: Asn Bank Wereldprijs
Op 19 november is het zover. Tijdens een zinderende finale presenteren de laatste twee projecten van elk van de vijf thema’s zich voor een groot publiek in LE:EN in Utrecht. Dat mag je echt niet missen! Meld je direct aan.

Spannend traject

Het begon allemaal op 3 augustus. Ruim 240 projecten schreven zich in voor deze editie van de prijs die voor slimme ideeen voor een betere wereld in het leven is geroepen. En ze de kans geeft hun project naar de next level te brengen. Na een eerste selectie waren 50 projecten in Utrecht aanwezig voor een leerzaam programma op de trainingsdag. En na het inleveren van de projectplannen koos Voordewereldvanmorgen.nl 25 projecten die een ervaren jury mochten overtuigen van hun plan.

MorgenVandaag

Na de pitch selecteerde de jury 15 projecten die doorgaan naar de volgende ronde waarin ze op MorgenVandaag hun verhaal vertellen in de Westerliefde in Amsterdam. Na het vertonen van de elevator pitch van 40 seconden gaat Jelte Sondij in gesprek met de top 15 en vraagt ze het hemd van het lijf over hun drijfveren en ambitie.

Ontknoping

Na persoonlijke gesprekken op 3 november zal op 6 november bekend zijn welke 10 projecten in de finale staan. Die 10 gaan de stemfase in voor de publieksprijs van 5000 euro en staan op 19 november op het podium van LE:EN. De avond begint om 18.00u en eindigt om 22.00u.

Kom ook!

Dat mag je niet missen! Meld je direct aan. Let op: klik na het aangeven van het aantal personen op ‘uitchecken’ en vul vervolgens je gegevens in. Pas dan is je aanmelding definitief. Je krijgt de tickets dan toegestuurd per mail.

Over de schrijver