Juni is Minimal Waste Maand. Doe je mee?

Wil je minder afval produceren, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan mee met de Minimal Waste Maand. Tijdens de Minimal Waste Maand ontvang je tips en inspiratie van auteur en minimal waste expert Emily-Jane Townley en het team van hetkanWEL. Lees hier wat je kunt verwachten en hoe je je kunt aanmelden.

Wat gaan we voor je doen?

Op 1 juni gaan we van start. Elke week ontvang je van ons een speciale nieuwsbrief in een van de thema’s met tips, inspiratie en DIY recepten. Verschillende thema’s komen aan bod, zoals boodschappen doen, persoonlijke verzorging en huishouding.

Minimal Waste Maand

Welke onderwerpen komen aan bod?

Week 1

In week 1 starten we met een overzicht van tips waar je direct mee kunt beginnen. Zo maak je een vliegende start.

Het thema van week 1 is het huishouden. We vertellen je bijvoorbeeld meer over hoe je zelf schoonmaakmiddelen kunt maken, zonder onnodig afval te creëren. Je ontvangt een speciale nieuwsbrief en kunt vragen stellen via het blog.

Week 2

Het thema van week 2 is persoonlijke verzorging. Al die flesjes in de badkamer, zijn die wel echt nodig? En wat is het alternatief. Emily-Jane vertelt je er alles over in de nieuwsbrief.

Week 3

Week 3 staat in het teken van boodschappen doen. Hoe kun je een einde maken aan al die verpakkingen, die zonder dat je het merkt, je huis binnensluipen. Emily-Jane geeft je tips.

Week 4

In week 4 gaan we herhalen, komen de belangrijkste vragen die we in de maand ontvingen aan bod en geven we je tips hoe je je nieuwe lifestyle kunt volhouden.

Wij staan voor je klaar

Het team van de Challenge bestaat uit vier bevlogen vrouwen.

Emily-Jane Townley is de auteur van het boek ‘Leven zonder afval’. Ze woont met haar drie kinderen in Baarn en stapte met haar hele gezin in 2013 over op een zero waste lifestyle. Voor Emily-Jane is het verminderen van afval niet moeilijk, maar vooral leuk om te doen! Naast een boek heeft ze ook een eigen blog levenzonderafval.blogspot.nl en een webshop. Ze geeft regelmatig lezingen door heel Nederland en België.

Team Minimal Waste Maand

Het team van HKW bestaat uit Wyke Potjer, Asceline Groot en Sjoske Cornelissen. Zij gaan jou deze maand voorzien van de juiste informatie op het juiste moment, zodat jij je alleen maar op de inhoud hoeft te richten.

Alle communicatie is in het Nederlands

Tenslotte is het nog goed om te weten, dat je deelname gratis is, alle communicatie is in het Nederlands en je krijgt korting op Emily-Jane haar boek ‘Leven zonder afval’.

En .. Emily-Jane verloot ook nog vijf gesigneerde boeken + een bon van 20 euro voor haar webshop onder de deelnemers!

Zo kun je je aanmelden?

Vul je naam en email adres in en scroll daarna een stukje naar beneden en klik op Gereed. Je krijgt niet direct een bevestiging in je inbox, maar ontvangt heel binnenkort van ons een eerste bericht. Kom je er niet uit, of heb je vragen? Mail dan naar Asceline, a.groot@hetkanwel.nl.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

 

Over de schrijver

1 reactie op “Juni is Minimal Waste Maand. Doe je mee?”

Reacties zijn uitgeschakeld.