Nederlandse label Miss Green: stijlvol en eerlijk

Miss Green
Miss Green
(partnerblog) Miss Green is een Nederlands kledinglabel dat al vijf jaar bestaat. Het werkt zoals je graag leeft: met liefde en respect voor de wereld en mensen om je heen. De collectie is vrouwelijk, stijlvol en hier en daar een tikkeltje stoer. De collectie kent veel jurkjes, maar ook broeken, bloesjes, tops en hemdjes. De kleding combineert goed met een zakelijke outfit, maar ook met een casual of sportieve look.

Maaike Groen

Miss Green is opgericht door Maaike Groen (what’s in a name). Zij draagt de visie van het modelabel uit door te kiezen voor duurzame en eerlijke productie, duurzame materialen en ontwerpen die je lang kunt dragen.

Miss Green gebruikt stoffen zoals biologisch katoen, tencel en bamboe, die worden gemaakt in Europese (GOTS gecertificeerde) ateliers, onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Miss Green stelt in haar visie dat ze kleding ontwerpt die ze zelf graag draagt: mooi, comfortabel en zacht. Uit de enthousiaste beoordelingen die ze via haar website ontvangt, blijkt dat ze hier goed in slaagt.

Klanten over Miss Green

Het afgelopen jaar trok Miss Green al meer dan 4000 klanten. Zij prijzen vaak de pasvorm van de kleding. Een veelgehoord commentaar is bijvoorbeeld: “Deze broek zit zo ontzettend lekker. Hij ziet eruit als een nette broek, maar draagt als een joggingbroek.” En De Groene Meisjes schrijven op hun blog: “De kleding van Miss Green is zacht en soepel en heerlijk om te dragen. De stoffen zijn van prachtige kwaliteit, waardoor je lang plezier hebt van je kleding.”

Ook andere klanten van Miss Green zijn zeer tevreden over de stof, zo blijkt uit de reacties op de website: “Het materiaal voelt heerlijk zacht en warm aan.” En: “De stof voelt fijn zacht aan.” Ook het kenmerk dat je kleding op meerdere manieren kan dragen wordt geroemd: “Ik vind broek Ali geweldig, zowel sportief als gekleed!”

Word jij net zo enthousiast over Miss Green? Ontdek het zelf: www.miss-green.nl.

Over de schrijver