Mode-ondernemers & enthousiastelingen opgelet: schrijf je in voor deze battle

Fashion Groot H25095
Foto: Gidi Van Marseveen Voor Meet Your Scarf

De Waterbattle is nog maar net achter de rug. En nu alweer staat de volgende Battle voor de deur: de Modebattle van Voor de Wereld van Morgen. Ben jij bezig met eerlijke mode? Dan kun je jouw project vanaf vanaf vandaag inschrijven voor de battle. Samen met je tegenstander maak je kans op in totaal € 3500,-. Voor de winnaar van de battle wordt ook een crowdsourcingsevent georganiseerd.
Voor wie is de battle?
Heb je een project, bedrijf of stichting dat aansluit bij het thema Mode, schrijf je dan nu hier in.
Hoe werkt het de Battle? Eerste fase
Voor de Wereld van Morgen bepaalt elke twee maanden een thema. Iedereen met een project of bedrijf dat bij dit thema past, kan zich voor de Battle inschrijven. Hiervoor maak je eerst een account en daarna een project aan. De redactie van Voor de Wereld van Morgen, ondersteund door experts uit het veld, kiest de twee projecten voor de Battle. Zij werven zoveel mogelijk stemmen, want elke stem is € 5 euro waard. Jij en je tegenstander ontvangen het aantal stemmen keer € 5 tot het totale bedrag van € 3.500 is bereikt door jullie samen. Bij het bereiken van dat bedrag, sluit de Battle. Hoeveel het wordt, hangt af van de inspanning van jouzelf en die van je tegenstander.
Hoe lang duurt de battle
De Modebattle start op 8 april. De projecteigenaren in de Battle hebben tot 8 mei de tijd om zo veel mogelijk stemmen te werven. Maar als een projecteigenaar zijn of haar netwerk heel snel weet te mobiliseren, kan de battle ook eerder eindigen. Zodra het bedrag van € 3.500 is bereikt, stopt de battle.
Hoe kun je winnen?
Je kunt de battle winnen door zo snel mogelijk, zo veel mogelijk mensen te mobiliseren die op jouw project gaan stemmen. Of als de termijn van drie weken is verstreken. Het aantal stemmen keer vijf euro per stem, is jouw prijs. Ook als je niet wint, kun je nog een mooi bedrag verdienen. Heb jij het meeste geld opgehaald? Dan ben je de winnaar en organiseert Voor de Wereld van Morgen ook nog een crowd sourcing event.
Hier kun je je inschrijven

Over de schrijver