Mooi voor jezelf: duurzame mode die past bij jouw moment


(advertorial) Bij watMooi staat de hele maand februari in het teken van jou. Want het is tijd om voor jezelf te zorgen, op te laden en om nieuwe plannen te maken. Dat gaat perfect in de mooie mode van watMooi, want met mooie mode zorgt je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de natuur en de mensen die jouw kleding maken.
Bij watMooi vind jij de mooiste mode die helemaal past bij jouw moment voor jezelf.
Jouw moment op de bank
Is jouw ideale moment lekker lui op de bank? Dat wordt extra genieten met de comfortabele lounge wear van watMooi.
Jouw yoga-moment
Werk jij aan je balans op een yogamat? We hebben zulke mooie nieuwe yoga-kleding binnen dat wij het liefst elke dag even oefenen.
Jouw tijd om naar buiten te gaan
Het voorjaar gluurt al voorzichtig om het hoekje. Tijd om naar buiten te gaan. Lekker warm en ontspannen het bos in. Dat is toch een van de mooiste manieren om jezelf te verwennen. Deze kleding houd je warm tot en met de zomer.
watMooi is grootste online winkel in Nederland met duurzame mode. Mooi zijn heeft volgens watMooi te maken met er mooi uitzien, maar ook met je mooi voelen. Dat mooie gevoel krijg je doordat je mode draagt die gemaakt is met respect voor mens en natuur. Die twee brengt watMooi bij elkaar: mooie mode voor mooie mensen. Meer weten over duurzame mode? Klik hier.

Over de schrijver