Dit zijn de mooiste tassen voor de herfst en winter

MYOMY is een van de bedrijven die de mode-industrie verandert. Zij wonnen twee FD Gazelle Awards, een Fashion Green Talent Award, 2 fairtrade productielocaties en zijn gegarandeerd lid van WFTO. MYOMY is een merk van en voor mensen die zonder concessie werkt aan haar fairtrade principes en circulaire doelstellingen. Dit is terug te zien in de nieuwe MYOMY’s Autmn Winter 2019 collectie, waar MYOMY terug kijkt op het verleden en de trends van de jaren 80 en 90 herleeft.

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met MYOMY

MYOMY The good bag

MYOMY ontwerpt sinds 2007 tassen en accessoires van duurzaam gelooid leer. De fairtrade designs zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit ons dagelijks leven en ontworpen met een missie to do good. Sinds MYOMY’s allereerste iconische design, MY PAPER BAG, combineren ze kwaliteit met een positieve impact. Na een succesvolle innovatieve crowdfunding campagne met de Rabobank werkt MYOMY verder aan de realisatie van de groeiplannen als circulair internationaal modemerk. Met als stip op de horizon om een collectie fairtrade design tassen en accessoires circulair te maken onder de noemer ‘Circular Chique Fashion for the World’. Lees hier meer over MYOMY’s missie to do good.

Myomy Nieuwe Collectie

MYOMY’s Nieuwe collectie

Terwijl wij de zomer vieren, springt MYOMY met haar nieuwe AW19 collectie terug in het verleden en herleeft de trends van de jaren 80 en 90. De collectie bestaat uit donkere en aardse kleuren die volledig aansluiten bij de aankomende maanden. Want niet alleen de natuur verandert met de maanden maar ook onze stijl, de kleuren die we dragen en de materialen die we gebruiken.

De gehele collectie bestaat uit duurzame materialen waaronder ook het nieuwe model; de MY TREASURE BAG. Dit model is deels gemaakt van 100% upcycled plastic afval en ondersteund hierdoor de circulaire mode-industrie. 

Nu ook voor mannen

Met de nieuwe AW-MEN collectie biedt MYOMY ook voor de mannen een duurzame designer tassen aan. Deze nieuwe collectie combineert oude bekenden modellen met nieuwe items als de MY HOME BAG.

Myomy Nu Ook Voor Mannen

De mooiste items uit de collectie

Om je een goed beeld te geven van deze nieuwe collectie heeft MYOMY voor hetkanwel.nl de mooiste items voor je bij elkaar gezocht.

Myomy

Myomy

 

Myomy

Myomy

 

Van de compacte MY TREASURE BAG Beltbag tot een groot fashion item zoals de MY PAPER BAG XL, alles koop je op www.myomy.nl

Over de schrijver