Na 60 jaar weer bij elkaar

Ana en Boris waren 20 toen ze trouwden in 1946. Drie dagen later moest Boris terug naar zijn eenheid in het Rode Leger. Wat hij toen nooit had gedacht, was dat hij zijn Ana meer dan een halve eeuw niet meer zou zien… Toen hij terugkeerde uit dienst, was Ana namelijk met haar familie verbannen naar Siberie door Stalin. Hoe Boris ook zocht, Ana bleef onvindbaar.

Maar de loop van een leven kent rare kronkels. Nu, 60 jaar na hun eerste huwelijk, hebben Boris en Ana elkaar weer gevonden. Per toeval besloten beiden op dezelfde dag een bezoek te brengen aan hun geboorteplaats. “Ik dacht dat mijn ogen me voor de gek hielden”, zegt Ana.

Het vuur van de liefde laaide nog, en Boris en Ana zijn opnieuw getrouwd. Dit prachtige verhaal is in zijn geheel te lezen op de Daily Telegraph.

Over de schrijver

7 reacties op “Na 60 jaar weer bij elkaar”

    1. Ja hoor, ook mensen van 80 hebben nog sex. Misschien wat rustiger aan, maar qua intensie en hatstocht zeker niet minder. Misschien zelfs heftiger dan mensen die al eeuwen bij elkaar zijn en uit gewoonte sex hebben.

Reacties zijn uitgeschakeld.

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020