Natuurlijke cosmetica die goed is voor je huid én portemonnee

(Advertorial. Dit artikel is tot stand gekomen met medewerking van Nonique).
Als je iets op je huid smeert, moet het wel goed voor je zijn. Met het nieuwe natuurcosmetica merk Nonique weet je zeker dat je natuurlijke verzorgingsproducten in huis haalt, zonder dubieuze synthetische stoffen. Sinds kort zijn de betaalbare producten van Nonique ook in Nederland verkrijgbaar.
De naam Nonique (spreek uit als No-nie-kee) is een samenvoeging van het woord “Noni” en het Latijnse “que” dat “met” betekent. Het hart van alle Nonique producten wordt gevormd door een extract van de Caribische noni-vrucht (Morinda Citrifolia) in combinatie met aloë vera en andere hoogwaardige werkzame stoffen die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.
Nonique: gifvrije cosmetica die goed is voor je huid én portemonnee
De Noni-vrucht is bitter van smaak, maar toch zijn er veel mensen die noni-sap drinken omdat ze overtuigd zijn van de goede werking op de gezondheid. Nonique is de eerste die deze bijzondere vrucht ook in cosmetica weet toe te passen.
Nonique biedt ondermeer douchegels, handverzorgingsproducten, gezichtreinigers en verschillende anti-aging crêmes tegen betaalbare prijzen.
De voordelen van Nonique:

  • Geen aardolie of dubieuze chemische stoffen: alle producten zijn vrij van ingrediënten op basis van aardolie en bevatten geen paraffine, parabenen, PEG’s, siliconen, of kunstmatige en synthetische geuren of kleuren.
  • Geen dierproeven:  de producten van Nonique worden niet getest op dieren
  • Biologisch: de meeste ingrediënten zijn afkomstig uit biologisch gecontroleerde teelt. Nonique mag het BDIH natuurcosmetica label voeren.
  • Zonder dierlijke stoffen: er worden zo min mogelijk dierlijke stoffen gebruikt. De meeste producten van Nonique dragen daarom een vegan-logo.
  • Betaalbaar:  Het Duitse moederbedrijf, Yeauty, beheert zelf onder eerlijke omstandigheden noni-plantages in Panama. Doordat er geen tussenschakels zijn kan de prijs van de producten laag worden gehouden.

Nonique: gifvrije cosmetica die goed is voor je huid én portemonnee
Met een aankoop via Nonique.nl draag je ook bij aan een goed doel. Ieder verkocht product draagt iets bij aan een voedseltuin tegen de honger via stichting FoodHorizon. foodhorizon.org
Lees ook Claudia Pietryga’s review van 6 Nonique producten

Over de schrijver