Nieuw online platform om gezonde keuzes te maken

Schermafbeelding Ikkiesnatuurlijk
Schermafbeelding Ikkiesnatuurlijk
(Gesponsorde partnerblog) Wist je dat eigen keuzes maken gezond is? Het nieuwe online platform IkKiesNatuurlijk helpt je bij het maken van goede keuzes. Keuzes voor bijvoorbeeld gezonde voeding, natuurlijke geneeswijzen, eerlijke producten en diensten, houten speelgoed, zuiver en duurzame materialen, veilige zelfzorgmiddelen, biologische wijnen, groene energie en alles wat verder mogelijk is met de woorden duurzaam, eerlijk, groen, zuiver én zonder toevoegingen.

IkKiesNatuurlijk.nl is geboren uit de gedachte dat vrijheid en vooral keuzevrijheid een groot goed moet zijn. Het platform groeit uit tot een informatief platform voor iedereen die een bewuste leefwijze wil nastreven met eigen keuzes. Vanuit de passie voor gezondheid en de overtuiging dat elk mens uniek is en vooral zijn of haar eigen keuzes moet maken.

Als mens lopen we gevaar dit te vergeten door alle regels, de non-keuzes en de vermeende verplichtingen, waar we als een bijna niet uitgesproken vanzelfsprekendheid massaal de mainstream volgen.

Op IkKiesNatuurlijk.nl vind je verhalen met passie en eerlijkheid voor het verhaal en achter het verhaal. Het platform biedt veel nuttige informatie en helpt je op weg. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van de hiervoor speciaal opgeleide deskundigen in de meest brede zin van het woord. Met dit initiatief verwachten de initiatiefnemers te voorzien in een informatiebehoefte van de Nederlander die een bijdrage levert aan de kostenbesparende en gezonde ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de gezondheid van mens, dier en milieu.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.ikkiesnatuurlijk.nl.

Over de schrijver