Obama verbreekt klimaatstilte door orkaan Sandy

Nasa Sandy
Bron: Nasa

De storm Sandy heeft de oostkust van de Verenigde Staten hard getroffen. Door de orkaan verbrak Obama eindelijk de verbijsterende klimaatstilte die tot nu toe de presidentsverkiezingen domineerde. Het was zelfs zo stil rondom het thema klimaatverandering dat het gezaghebbende groene blog Grist.org Hillary onlangs uitriep tot winnares van de presidentsdebatten, omdat zij als enige over de bedreigingen van klimaatverandering repte bij belangrijke toespraken.
Het blog Businessgreen.com meldt dat Obama bij een interview met MTV verrast was dat klimaatverandering in het geheel geen rol speelde bij de presidentiële debatten. Hij onderstreepte dat er een enorm contrast zat tussen zijn ambitie om de problemen van klimaatverandering aan te pakken en de Republikeinse afwijzing van de inzichten uit de klimaatwetenschap. Volgens Obama gaat het terugdringen van broeikasgassen lang niet hard genoeg in de VS.
Lees verder op Businessgreen.com.
Lees ook:
En de winnaar van het presidentsdebat is Hillary
Groen is de brug die VVD en PvdA verbindt
Vraag gratis offertes aan voor zonnepanelen van leveranciers uit de buurt

Over de schrijver

1 gedachte over “Obama verbreekt klimaatstilte door orkaan Sandy”

  1. De oplossing is binnen handbereik een Hydrogen economy, Bush heeft er zelfs nog in geïnvesteerd. Nog alle middelen daarop inzetten dan blijft verdere schade hopelijk beperkt als we al niet te laat zijn! Als het permafrost smelt en CO2 gaat ontsnappen dan zijn we echt de pineut!
    Wanneer gaan de ogen open van de mensheid???

Reacties zijn gesloten.