Onderbroeken omruilactie op Lowlands

Duurzaamheidsorganisatie Urgenda is komend weekend aanwezig op het drijvende laboratorium Llowlab van popfestival Lowlands. Samen met andere organisaties brengt Urgenda op een ludieke manier duurzame initiatieven en nieuwe technieken onder de aandacht. Zo zet de organisatie een onderbroeken ruil-actie op touw, waarbij bezoekers hun eigen onderbroek kunnen inruilen voor een duurzame onderbroek van het merk Saint Basics. Van de ‘oude’ (en gewassen) onderbroeken kunnen vervolgens nog leuke armbandjes worden gemaakt.

Directeur Marjan Minnesma: “We weten dat veel mensen best concrete dingen willen doen in hun eigen leven, maar niet altijd weten waar ze moeten beginnen. Op Lowlands maken we het ze ultra-makkelijk”. Overspringers maken ook nog eens kans op een kaartje voor het grootste duurzaamheidsevent van het jaar dat Urgenda organiseert: de Nacht van de Duurzaamheid.”

Bron: Urgenda

Over de schrijver

Ontvang onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de populairste blogs, het laatste nieuws en de activiteiten van hetkanWEL. 

En volg ons op social media

Wist je dat?

HetkanWEL al 2 jaar op rij de titel Website van het Jaar gewonnen heeft in de categorie duurzaamheid.

Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2019
Hetkanwel-Websitevanhetjaar-2020