Online bespaarscan rekent direct uit wat je verdient met zonnepanelen

Zs-Actie-Visual_350Het is voor iedereen met een eigen dak inmiddels makkelijk om zelf stroom te maken met zonnepanelen. Maar hoeveel levert je dit op? Dat kun je nu met de online bespaarscan van Zelfstroom in zeven eenvoudige stappen snel berekenen. Met de scan weet je hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen en welke besparing dat op jaar- en maandbasis oplevert.

De bespaarscan heeft voor elke stap, overzichtelijke visuele keuzes en een geavanceerde berekeningsmodule. Je kunt daarbij niet alleen kiezen voor het huren of kopen van zonnepanelen, maar ook voor het leveren van aanvullende groene stroom en gas tegen kostprijs. Dat is een service en zeker niet verplicht bij Zelfstroom. Uit de bespaarscan blijkt echter wel dat de combinatie van zonnepanelen met aanvullende groene stroom en gas tegen kostprijs, de terugverdientijd van zonnepanelen een stuk korter maakt. Meer verdienen dus.

Snel en simpel zonnepanelen op je dak

Naast de nieuwe bespaarscan levert Zelfstroom nog veel meer service zodat particulieren met een eigen dak eenvoudig kunnen overstappen op zonnepanelen. Je kunt de zonnepanelen bijvoorbeeld ook mee verhuizen of tussentijds inruilen voor een nieuwe soort zonnepanelen. Zo blijf je flexibel. Ook gebruikt Zelfstroom alleen zwarte design zonnepanelen met een hoge kwaliteit: hierdoor kan het bedrijf 10 jaar garantie geven op het zonnestroomsysteem én 10 jaar opbrengstgarantie.

Mochten je zonnepanelen minder opleveren dan Zelfstroom belooft, dan krijg je het verschil in harde euro’s terug. Mocht je méér besparen dan wordt gegarandeerd, omdat de zon nóg meer schijnt, dan is het voordeel voor jou.

In november eerste zonnepaneel gratis

Zelfstroom levert dus veel standaard services en garanties, omdat het zelfvoorziening voor iedereen bereikbaar wil maken. Zo kunnen we samen zorgen voor een duurzamere wereld. Om het nog aantrekkelijker te maken, heeft Zelfstroom een aantrekkelijke actie in november. Particulieren krijgen het eerste zonnepaneel cadeau.

Leaderboard_November_Def

Over de schrijver

2 gedachten over “Online bespaarscan rekent direct uit wat je verdient met zonnepanelen”

  1. Pingback: Nieuwsbrief 2014 nr. 23 |

  2. Pingback: Nieuwsbrief 2014 - nr. 22 |

Reacties zijn gesloten.