Ontbijt je mee?

Fairtrade OntbijtZaterdag 14 mei is het World Fair Trade Day. Om deze dag aandacht te vragen voor eerlijke handel, wordt er een grootse ontbijtsessie georganiseerd. Op verschillende locaties in Nederland kun je ‘s ochtends aanschuiven voor een fair ontbijtje. En bij de wereldwinkels en WAAR maak je ook nog eens kans op een gratis ontbijt twv €275,- Goed begin van het weekend lijkt ons!

Win een ontbijt

Bij de Wereldwinkel en WAAR maak je kans op een van de 350 gratis Fairtrade Ontbijtpakketten ter waarde van € 20,- De ontbijtpakketten bestaan uit  fairtrade koffie, thee, hagelslag, pindakaas, hazelnootpasta, jam, honing, rijstwafels en sinaasappelsap. Tevens maak je kans op de hoofdprijs: een gratis Fairtrade Ontbijt ter waarde van € 275,-. Naast het ontbijtpakket ontvang je dan ook een tweepersoonsdekbed-overtrek met hoeslaken, een dienblad, twee mokken, twee borden, een schaal, twee champagneglazen, vonkelwijn en verse broodjes. Je maakt kans op deze prijzen door bij de Wereldwinkel of WAAR voor meer dan € 5,- aan producten van Fair Trade Original te kopen en in de winkel een actiekaartje in te vullen.

Kom je ontbijten?

Uiteraard kan je ook thuis een Fair Trade ontbijt organiseren. Je vrienden uitnodigen aan de ontbijttafel is een orginele afwisseling van je normale weekendplannen, en de dresscode ‘pyama en badjas’ scheelt ook weer tijd voor de spiegel. Op de actiesite vind je een flyer en stappenplan voor een doe-het-zelf FareTrade Ontbijt. Dus stuur snel die Facebook/Twitter/email uitnodiging eruit en doe eens origineel dit weekend. Eet smakelijk!

Lees ook:

Kom lekker naar de boer

VDWVM TV: Ruud Maaz

Slagers vinden vega hamburger lekkerder

Over de schrijver